Damlatuurgut Turkaninalli evet söyledi ama biz anne baba olarak da iriyiz o sebepten normal diye yorumluyor. Normal doğum istediğim için biraz dikkat etmemi söyledi yiyip içtiklerime🙈
ftmkucuk yarenaygk34 aynen öyle . Şeker vs yok ise gelişiminin önden gitmesi bence güzel bir durum😇 sağllıkla gelsinler inşallah
ftmkucuk Denzk hey Allahım😂 ya bence birebir dogruyu vermıyor bilgisayarlar. Hem kiloda hem boyda olsun mutlaka sapmalar olur
ftmkucuk momofkaan süt muzzz bebege aşırı kılo aldıran setle cok sık olmasada ara ara tüketirsin sende😇
Tucicup Merhabalar şimdi doktordan geldim tam 35+0 günlüğüz sadece kilosunu söylüyor 2510 gram tam haftasıyla uyumluymus güzel dedi doktor
ftmkucuk Tucicup masallah canm. Boyunu zaten soylemiyorlar cogu zaman. FL olcusu varya uyluk kemigini olcuyordur her defasında onu 7 carp boyu cıkıyor🌼
momofkaan hulyagks valla sevindim bunu duyduğuma haftaya tekrar gidicem korkuyorum 3.5 kilo çıkacak diye
hulyagks momofkaan şekerli şeyler yemedim hamur işi yemedim patates ve ekmek yemedim 😒2 aydır çabalıyorum resmen
gizemcelen9 34+1 de 2.300gr 47 cmdi 🙈 iri bir bebek değilmiş haftasıyla sınırda gidiyormuş kilo aldırmaya çalışıyoru bende 2. Sezeryanım olucak erken alınacak
ftmkucuk gizemcelen9 iri olmasada geridede değil bende ideal daha alır doğuma kadar sağlıkla gelsin de😇
Tucicup ftmkucuk merhaba tekrardan 😊 FL yazan yere baktım 7 cm yazıyor onu 7 ile çarptım dediğiniz gibi 49 cm ediyor normalmi yani doğru yapabilmiş miyim 35 haftaligiz
vgc Kızlaar bebiş kilolarınızı kilolarını gözlerim yerinden fırladı. Benim bebiş 34.haftada 1800 gr maalesef 3 hafta geriden geliyor 37. Hafta sezeryan olacağım gibi görünüyor şimdilik dua edin bana kilo alsın diye uğraşıyorum 2 kg üzerine çıksa keşke
ftmkucuk vgc canmm inşallah alır içini ferah tut. Bol bol muz süt yoğurt ceviz ıspanak vs tüket alıcaktır 🙏