ftmkucuk Selam tatlış anneler. Bugün kontroldeydim 34+6 yız🙏 kilomuz 2.800, boyumuz 49.5 cm çıktı çok şükür🧿😇 sizde durumlar nedir bebişlerinizin
Aynur57 ftmkucuk bugün gittim doktora 36 haftalık olduk 3kilo 49 santim geçen gitmemde normal doğum pozisyonunu almıştı bugün gittik ters döndüm dua edin lütfen normal doğum pozisyonuna gelsin diye🙏🙏🙏
aysgl2305 Elfnr kızlar peki doktor bebişin kilosuna be diyor normal haftasına göre mi uygun mıı ve doğumdan yana ne diyor Sezeryan normal ?
ftmkucuk Dilhunizade ayy darısı başımaaa🥰 aynı dönemde bebiş kilolarımız aynıymış hemen hemen. Kaçta doğum yaptın ve kaç kilo doğdu minnoş😇
Dilhunizade ftmkucuk 39+5 te suni sanci ile doğumu başlattı doktorum kendi sancimi beklersem bebegin kilo alimi hızlı oldugu icin 4 kilo üzeri zorlar seni dedi bende kabul ettim 3 620 gram dogdu kizim. Tabii benim hesabima gore 39+5gunlukkem doktoruma gore bir hafta eksik söylüyordu yani onun hesabina gorede 38+5tm
ftmkucuk aysgl2305 bugün kontrolüm vardı. Gayet güzel hatta önden gidiyor dedi🧿 doğumu net konusmadık ama normal dogum içim herşey şuan için yolunda cok sukur planlı sezeryan olursada 38 küsürlerde alırız dedi
ftmkucuk Damlatuurgut tombikiz biraz sanırım masalllah😄 2 hafta onden gidiyor sanırım. Bizimde boyumuz 49 cm çıktı 35 haftada daha ne kadar uzayacak bakalım😅 ama sanırım bir haftadan sonra bebeğim boy uzaması durup kilo alıyor sadece
ftmkucuk Aynur57 insallah canım herşey gönlüne göre sağlıkla ilerlesin 🙏kendini şartlama ama herşeyin hayırlısı öncelikle
Damlatuurgut ftmkucuk evet göbek çevresi geniş demişti doktorum 😳 anne baba olarak iriyiz birazcık o yüzden önden gidiyor ama normal dedi 🙈 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebelerimizi🙏🏻🧿
yarenaygk34 Bugün gittim doktora 36 haftalık olduk bugün 2850 kilosu boyunu gene söylemedi ama 38. Hafta ile uyumlu dedi bacak boyu çok uzun dedi ilk oğlum 37. Haftada 51 cm doğmuştu bu sanırım daha uzun olacak aldığım 0-3 ayları pek giyemiyecek sanırım
ftmkucuk yarenaygk34 kilo normal sanırım ama bacak boyu uzun. Benımde kızım 49 cm di bugun ki kontrolde uzun olacak biraz 😌 ama sanırım bu haftadan sonra artk öyle hızlı büyümüyor boyları değilmi nasıl oluyor ki acaba
yarenaygk34 ftmkucuk bilmiyorum ki kilosu normal dedi ama insan ister istemez ilk hamilelikle kıyaslıyor 36. Haftadayız ama boyu 38 ile uyumlu dedi doğunca bakıcaz ama doğduktan sonra daha hızlı büyüyorlar
ftmkucuk Mitra masallah sizinde boy uzun benim kızımında😄 kaç cm dogacaklar bakalım ama bir yerden sonra boy uzaması durup kiloya gidiyor sanırım yada az az uzuyor boy artık👻
momofkaan 35+3te yani dün gittim kontrole 2846 gr 46 cm çıktı doktor yediklerine dikkat etmemi söyledi. Böyle dikkat ederek kilo alımını yavaşlatabilen oldu mu??
ftmkucuk momofkaan gayet ideal cıkmış kilon boyun. şekerin yoksa hiç dert etme genetik olarak tombiş bebektir doktorlar kiloyu pek sevmiyorlar😌
Tugbaycsy momofkaan benim de aynı haftada 2859gr 49 cm bana 1 hafta önden gidiyor dedi ama bı sorun olduğunu demedi