Goksu11 Arkadaşlar test yaptım pozitif silik çizgi çıkıyor belli olacak şekilde ama bugün sağlık ocağında kan ve idrar testimde idrar sonucum negatif çıktı başına böyle birşey gelen var mı🥺
Pineapplee Goksu11 bazen testler hata verebiliyor bende bi kere silik çizgi görmüştüm ama gebelik değildi.. en doğru sonucu kan testi veriyor kan testinde çıkmadıysa yoktur
Pineapplee Goksu11 o zaman kan testini bidaha verin bu kadar da tesadüf olamaz 😂 belki sonuçlar karışmıştır
Goksu11 Esmk tedavi ile olmaya çalışıyoruz ama şuan böyle olunca heyacandan meraktan çatlıyorum beklemek çok zor geliyor 🤦🏽♀️😀
Goksu11 Pineapplee 😀aynı şeyi bende düşünmüştüm hadi birisi hatalı diyelim diğerleride mi hatalı olabilir ki😀normal testten tut erken gebelik testine varana kadar yaptım yani
Esmk Goksu11 yani evde 3 test pozitif verip hastanede idrar negatif vermesi bana tuhaf geldi belki de hastanedeki testte bi sorun oldu. Bi evde gebelik testi daha yap ama tam üstünde yazan kadar damlat bakalım
Goksu11 Pineapplee gideceğim yarın tekrar sağlık ocağına,iş ki yarın hemen olsun😀tabiki de haber veririm😀