1Ada1 Bir arkadaşım rahim filmi çekmiş sonrasında doktor bir ay doğum kontrol hapı kullan demiş🤔 normalde rahim filmi sonrası gebe kalmak için şans daha yüksek olmaz mı. Bu şekilde daha önce kullanan var mı
Mouradi 1Ada1 Bende kullanıyordum canım bazı dr lar enfeksiyondan dolayı rahim filmi çekildiğin ay korunmanı söylüyor, hatta bana 15 gün ilişki olmasım söylemişti
Deryakshn 1Ada1 Bunu çevremde bende çok duydum hsg sonrası gebelik. Verilen ilaç çook basınçlı gönderiliyor kapalı tüpleri bile açma olanağı var o yüzden şans artıyor bildiğim kadarıyla
Gorkeminannesi 1Ada1 baska doktora da sorsun tek doktorun dedigiyle hareket etmesin ben de rahim filminden sonra ikinci ay hamile kalmistim
nje 1Ada1 enfeksiyon riski için korunun demişlerdir. Tüpler açıldığı için hamile kalma şansı çok fazla artıyor aslında.. Hastalarımızdan dinlemeyen kısmı çok fazla 😄
1Ada1 Mouradi anladım canım tşkler. Genelde herkes rahim filmi sonrası hemen gebe kaldım dedikleri için şaşırdım
Melekkuu 1Ada1 ben hsg çekildiğimde doktorum belli bir süre ilişki yasaklamamıştı hatta ilişki önermişti. Yalnız test sonucunda bir problem çıkmamıştı.Bir ilgisi var mı bilemiyorum.