zgeznur Çatı muayanesinde cok acı çekenler burda mı ? öldüm sandım bian. Cok acıdı karnım cok kanama oldu. Herkes bu kdr acı cekiyormu. Doğumm normal doğuma müsaitmiş cok sevindm. Ama cok korkuyorum :( çatı muayanesi mi daha zor doğum mu 😀o derece korkunctu
Ipek3427 zgeznur Geçen hafta oldum acısızdı🙄🙄 sadece sonradan yürüdüğümde acıdı biraz sanırım el hafifliğinden kaynaklı
zgeznur Semaomer sanırım biraz kastım :) dayanlmıcak gbide değil kısa sürüyor ama yinede acımıyo diyemem
Lyl KBRDGN91 hiç korkmayın tek bir şartı var daha dün yaşadım asla ama asla kaşlarınızı dahi çatmayın kasmayın yani derin nefes alıp verdim ama asla sıkmadan kendimi ve ultrason aletini bile daha çok acıtıyor öyle diyim tek tavsiyem sıkma sakin nefes alıp ver
zgeznur InSu bugün aldılar alttan elle bakılıyor sağa sola baskı yapıyor. Karın cok acıyor kanama sızlama oluyor. Korkutmak istemem ama hazrlıklı olun. Bukdr acıtcagnı tahmin etmyodum :/ ama kişiden kişiye de değişir dayanma zorlugu
Kelebek80 zgeznur benimde cok canim yaniyor.lakin kendi doktoruma bu durumu sordum.cift parmak baktiklari icin aciyordur dedi.kendisi tek parmak bakiyor hissetmiyorum.baskasi yapinca cok canim yaniyor.
[silindi] zgeznur benim hiç acımamıştı kendini çok kasmışsındır o yüzden acımıştır 3 gün önce doğum yaptım çatı muayesiyle o acının alakası yok 😂 yani doğumla karşılaştırılmaz☺️
[silindi] zgeznur evet sürekli bakıyorlar doğumda ama kişiden kişiye de farkediyor aslında bana ilk bakan hemşire çok acıttı ama ebenin ki daha az acımıştı sanırım el hafifliğiyle de alakalı acemi olan daha çok acıtıyor doktor ve ebe hiç acıtmadı
Deletedmom404 zgeznur Canım bu kadar korkma Doğuma alındığında zaten saat başı açılma kontrol ediliyo bi defayla bitmiyo yani kendimden biliyorum 🙈birkaç defa yapılıncada alışıyosun acımıyo yani onun doğumla da yakından uzaktan alakası yok aynı acı değil yani
Ozlemozlm Bnde 35 haftlikn ypatim kastim kndimi sonra ebe elini soktu bisey olmadi kana flm yoktu sadece yurudgmde biraz cnm acidi