Melisaaa SudeUu Değil tabiki de canım insanın kulağına ne hoş geliyorsa anlamı da güzel olduğu sürece sıkıntı yok bence sonuç da benim evladım canım öyle istemiş öyle koymusum kimsenin karışmaya hakkı yok
Asliclk Belinay ♡ 12 haftalik hamişim başından beri kız hissediyorum tabii sağlıklı olması önemli bizim için en başta 😊 ben bebisimin kız olacağını hissettiğim için ona şimdiden isim buldum Belinay 💕😄
SudeUu Asliclk belınaymı cok guzl ama ıkı aylık bebekler erkek olanlar hemen gosterıo kızsa gösteremiyor 🤷♀️
Ebbrruu SudeUu aman canm kmseye bakma sen. Ve kmseye söyleme herkes saçma sapan yorum yapabiliyo en genel ayşe bile koysan bişey diyen çıkar
nisanisa SudeUu biz eşimle anlaşma yaptık kız olursa sen koyarsin erkek olursa ben koycam dedi babamin adını koyucam dedi bende ikimizin babası da olsun alicihan dedim ama bakalım kandırabilirsem alicihan olucak 😊
Kardii Lina ismi artık çok fazla kullanılıyor Liya da güzel isim liyayı koyardım ben 🙂 ama aklımda ki ÇİSEM DUA inşallah kızım olursa 🙏
Bernaahmet Kizim olsaydi aysima hira koyucaktim bebegim erkek olucakmis 🤗 oglusumun adini ertuğrul koyucam
Kivito Bu liya ismi aslında yazıldığı gini değilmiş tam olarak kuranda geçiyormuş ama lina olarak değil araştırın tam bilmiyorum