FatmaNur_27 Oelrlrkmemdmd bennnn😅😅😅valla o kadar iş beni bekliyo ayaklarımı üst üste atmış uzanıyorum 😅😅😅
Deletedmon00881 Oelrlrkmemdmd hamile değilim ama benimde canım bişey yapmak istemiyor, kendimi odalara sürüklüyom resmen😁😂
Ays_cskn Oelrlrkmemdmd bende istiyorum ama 1 yasinda oglum sendroma girdi ugrastiriyor biraz nasil oyalayabilirim dusuncesindeyim😁😁😁
Ergingul_ Oelrlrkmemdmd bende aynı durumdayım artık temizlik yapmam lazım bebeğime çıngırak yapmam lazım eksikleri tamamlamam lazım ama sadece yatıyorum 😄
Oelrlrkmemdmd FatmaNur_27 😂 öncelerden öyle olunca kendimi çaresiz hissederdim şimdi bahane üretiyorum hava kapalı bugün ev toplanmaz diye diye yatıyorum bende
Esraa00 FatmaNur_27 hahahaha ben sabahtan beri her odaya girmemde bu işi edicem deyip çıkıyorum Battaniye üzerimde sabahtan beri oturuyorum
Oelrlrkmemdmd Deletedmon00881 Hamilelikle ilgisi yok galiba bu durumun üzerimize ölü toprağı serildi resmen
Oelrlrkmemdmd Ays_cskn Bence yanına uzan ver onun önüne de plastik bişeyler onlar çeker dikkatini bebekler hep mutfak dolabı boşaltırya bende bi kahve yapacağım kendime
Oelrlrkmemdmd Ergingul_ Sen birde ban sor eksikleri herşeyi kendim yapacağım diye aldım ama halim yok
FatmaNur_27 Oelrlrkmemdmd resmen yatak beni tutuyo gibi hissediyorum ya kendime kalkmak için bahane arıyorum birisi fln gelir etrafı topla diye😅😅😅😅
Oelrlrkmemdmd saglikciaanne Kahvaltı masamı bile toplayasımmm yok valla gergünnn aynı işlet bide bu akşam eşimi süslü püskü karşılama istegiiii var ama bilemedim yapabilirmiyimmm
Ays_cskn Oelrlrkmemdmd oyle yapiyorum suanda kucak istiyor surekli kucaginda gezdir diyor hamile olmasam sorun olmazda ne bileyim iste sıkıntılı isler afiyet olsun bende uyutabilirsem o zaman içebilirim 😊
Oelrlrkmemdmd FatmaNur_27 Bak işte o bende de var ne zaman dağınık olsam kapı çalar tertemiz Eve de kimse gelmez 🤭🤭🤗
saglikciaanne Oelrlrkmemdmd ay evet iki saat başında oturuyorum sanki biri gelecek toplayacak yok hep yatıyorum dışarıya bile çıkasim gelmiyor
Sumeyyeabdi Oelrlrkmemdmd bende arada yaparım göz kalemi falan sürüp niye boyadın gözünü der hahha 😂😂
Oelrlrkmemdmd Ays_cskn Aaaa bi tane daha bebişşşş ikisi birden büyür inşlhh zorlu bi süreç olacak ama büyüyünce rahat edersin boşver
Oelrlrkmemdmd Deletedmom83940 Herkes aynı valla kimsedeee bişey yapma istegiii yok aman bugünde yapmayalım
Eniseekrem Bende Sağ kalça kemiğim aşırı ağrıyor bacağımın üstüne basamıyorum yürüyemiyorum ağrı hafifletme yönteminiz var mı 😭
Eniseekrem Oelrlrkmemdmd Evet yedinci aydayım kilom çok yok karnımda çok büyük değil içerden büyüyor. Ama egzersiz bile yapamayacak kadar döndüremiyorum kendimi 😔