Sinemlii Merhaba arkadaşlar güneşli erdem hastanesine gidip memnun kalan var mı? Ben ikinciye gideceğim doktorum mehriban azeri bir doktor sanki bana biraz aceleci bir doktor gibi geldi genel olarak gidenlerden cevap bekliyorum ❤️
R-sert3444 Sinemlii merhaba bende oeaya gidiyorum ben nesrin hanıma gidiyorum ama bildiğim kadarıyla o hastanede bi nesrin hanım bide sizin gittiğiniz iyi
R-sert3444 R-sert3444 valla açıkçası bende nesrin hanımı tavsiye üzerine gidiyorum çok hastası oldugu için öyle pek tanımıyo zaten gittiğinde seni , neden bilmiyorum o hastanede içime sinmeyen bişeyler var 🤦♀️
Sinemlii R-sert3444 ya bişey diyim mi cidden öyle bende doktordan memnunum hani böyle güler yüzlü falan ama hastane çok sıkıntı herkes isyan ediyor ikinci gidişim bu benim iki gitmemde de sorun yaşadık. Birde benim doktorda çok yoğun oluyor sürekli ameliyata giriyor ve o yüzden biraz kontrollerimiz aceleye geliyo gibi hissediyorum. Bilmiyorum ya hayırlısı bakalım bidahaki ay yine çağırdı yine bir telaşe olacak mı acaba ? 😫
R-sert3444 Sinemlii doğrudur bende her muayeneye gittiğimde sizin doktora koridorda denk geliyorum ameliyata gidiyor inşallah hakkımızda hayırlısı olur