Tugce889 Arkadaşlar 32. Haftada çalışabilir raporu alırken doktorlarınız sıkıntı çıkardı mı? Yoksa sorunsuz verdiler mi? Devlet veya üniversite hastanelerinde
Tugce889 Bulunduğum şehirde özel hastane yok üniversite hastanesinde doktor yanlış buluyormuş devlet hastanesinde randevu yok diye muayene bile etmediler sizler nasıl aldınız doktorlarınız ne dedi çok merak ediyorum
Tugce889 Demirssmomm 32 haftalık karnı burnunda birinin çalışması yanlışmış neyi doğru buluyor anlamadım 8 haftalık bebeği bırakıp işe gitmesi mi daha doğru cidden çıldırmak üzereyim özel hastanede yok herkes direk alıyor
Demirssmomm Tugce889 Yok canım ben çalışmak istiyorım işim rahat dersen, gerçektende bi sorun yoksa onun görüşü önemli değil ki..
moonstone En fazla sancına bakarlar eğer sancın varsa çalışamazsın derler onun ya da riskli durumun varsa, onun haricinde sorun çıkarmazlar sen çalışmak istiyorsan veriyorlar çalışabilir raporunu
moonstone Tugce889 ben özelde aldım ama üni hastanesinden alan arkadaşlarım var kontrol bile etmeden direkt verdiler bir sorun yaşamadılar