Melisa0002 Kızlar,,, dün ortadan direksiyonlu dönme dolaba bindim küçük kardeşimle. Şimdi aklımda kaldı, bebeğin kardonu boğazına dolana bilirmi? Diye. Bazı deyimlerden dolayı dünden bugüne rahat değilim 25 haftalık hamileyim
Zehragniken Melisa0002 konuyla ilgili bilgim yok ama kız hiç mi miden bulanmadı ben düşünürken bile midem bulanıyor o dönen şeyleri 😊
litfenama Melisa0002 ben yazmak istediğinizi anlamadım. Siz dönme dolaba binince neden çocuğun kordonu dolansın ki?
Demet2323 Melisa0002 😀 nasıl bindiniz kordon dolanmamisti merak etmeyin. Ama neden bindiniz kimbilir bebekcagiz neler hisetmistim yapmayın ne olur ne olmaz inşallah bişey olmaz ,🙃
Melisa0002 litfenama et makinesi elle kullanınca da bebeğin kardonu boğazına dolanıyormuş, kısaca dönülen şeylerde de. Bilmiyorum, deyimler bunlar. Yaşayan, ve ya duyan varsa diye. Aklımda kaldı🤦♀️
Deletedmom7373700 Melisa0002 daha neler ya. Bunları söyleyen cahil insanları acil hayatınızdan çıkarın bence. Daha neler duyacağız allahım 😂
Selinselinselin Melisa0002 uçaga binen hamileler napsın içindeki bebege kemer mi taksın inişe geçince 😂o suyun içinde kolay kolay bişey olmaz en güvenli yerde
Melisa0002 Selinselinselin uçak deneyimlerimde oldu, 2 kez. Mecburiyyetten. Dönme dolabı biliyordum, ama uçağı bilmiyordum
Selinselinselin Melisa0002 bebege riskli durum olmadıkça olmaz 5 aylık uçaga binmiş gelmiştim dönünce dolansaydı insanlık tehlikede olurdu😊