Zehragniken Selam kızlar özel hastanede kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıranlar ne kadara yaptırdınız ortalama ne kadardır? Özellikle sakarya da olanlar
Mavidunyamm Zehragniken Devlet Hastanesi de yapıyor canım bence bir iğne için 500 - 1000 verilmez diye düşünüyorum. Burda fiyatlar içinde gördüğüm en az 500 du 🤷🏻♀️
Ozlm0916 Zehragniken 2 gün önce yaptırdım kayseri özel hastanede iğneyi eczaneden biz aldık 775 tl verdik yan etkisi çok oldu bende 2 gündür ateşler içinde yanıyom yüzüm al al oldu
hunilimom Zehragniken git devlette ücretsiz yaptır ben ilk gebelikte öyle yaptım kan verdim sabah öğleden sonra da iğne vuruldum
Zehragniken Mavidunyamm hadi ya çokmuş gerçekten. Devlete randevu almaya çalışayım o zaman Bi igneye de o kadar verilmez ya :))
Mavidunyamm Zehragniken Bencede bide iki dakikalık bir işlem ☺️ Ben devlette yaptırdım 2 defa ücretsiz yaptırdım
Ozlm0916 Zehragniken zaten kan uyuşmazlığı vardı bizde gebeligimin ilk başında tespit edildi doktorum 28 haftalıkken vuracaz dedi receteyi kendi yazdı igne parasini biz verdik sadece kendileri vurdu orda