glbhrx Beyza_beratinannesi27 hangi doktorlar iyiymiş ücretleri ne kadar acaba? Bende küçükçekmecedeyim.
Beyza_beratinannesi27 @glbhrx rumelide yağmur hanımı söylediler bana bide medipol de Tülay hanımı bende rumelide devam edicem
Merveberill Seymayilmazs benimde memleketim oldu sayılır çok seviyorum burayı 🥰 Gölcük medarda eda eskimez’e gidiyorum canım
Seymayilmazs Merveberill eda hanimi biliyorum .bende doguma kocaeliye gelicem nasipse .necati celikteki selcuk beyi cok onerdiler cevremdekiler .gonul isterki konaktaki erkan bey ama randevusu falan cok sikinti .
Seymayilmazs Merveberill aslinda golcugu sevmem ama degirmendere asigiyim 😍heleki adanada yasamaya basladigimdan beri daha cok arar oldum 😁
Merveberill Seymayilmazs Değirmendere de oturuyorum bende Karabük’ten gelip böyle güzel bir yerde yaşadığım için şanslı hissediyorum kendimi 🥰😂
gulsah_12 Ebru5553 memnunmusunuz peki doktorları falan ilgilimi bende bu zmaana kadar saygıya gıdıyom Sultanbeylideki
Ebru5553 gulsah_12 canım ben ilk doğumumu da orda yaptım ikinci hamileliğim benim doktorumdan ve ebelerinden Çok memnun kaldğım için yine oraya gidiyorum