Ebru5553 Biz 22 haftalığız İstanbul Anadolu yakası Sancaktedeyiz Sizler Nerden kaçıncı Haftadasınız 🥰 Gelin Tanışalım 💐
Ebru5553 Bayancorek Aa çok sık gelirim yazın şileye Çokta severim neresi şilenin Bebişin cinsiyeti öğrendin mi 💐
Ebru5553 Oelrlrkmemdmd Aa benimde eşim Rizeli Her snee geliyorum geziyorum oraları Trabzonun neresi 🤩
Ebru5553 nese_gocuk Eskişehire selamlar 🥰 Cinsiyetinizi öğrendiniz mi detaylı ultrasona yaptırdınız mı 🙈🥰
Ebru5553 Irem88- Adanın sıcağında Hamileliği düşünemiyorum Allah kolaylığını versin canım 🥰 Cinsiyeti nedir miniğin 🥰
Ebru5553 Merveberill Bende üniversite sakarya da okudum çok gezdim gölcüklerde 😂😂 Sağlıkla alın kucağınıza inşallah cinsiyet nedir 🥰
Ebru5553 Canpolat Selam 🙋♀️ Olsun burdan da batmana 🙈 Cinsiyeti öğrebildin mi detaylı ultrasona falan girdiniz mi 🥰
Emedko karakiz1 biz ilçede oturuyoruz Sivrihisar da. İlk başlarda acıbademe ceren hanıma gidiyordum çok memnundum kendisinden. Fakat çok uzak kalıyor bize hastane 2 saat sürüyor nerdeyse . O yüzden şimdi Polatlıya gidiyorum can hastanesine
sunset_momy Beyza_beratinannesi27 Halkalı özel kent hastanesinin oralarda dr Derya uyan düz kliniği var ona gidiyorum siz ? 😌😇