Aytiii Ebrugy 28. haftadan endilelene biliriz 1 gün hiss etmediyimizde. Allah korusun. Bu arada aynı haftadayız🥰
Ebrugy Aytiii evet sizinle aynı haftadayiz başka bir postta konuşmuştuk aynı bu durumu .senin nasıl gidiyor başladımi hareketleri
Aytiii Denizmrt korkmayın canım doktor dedi 28. haftadan artık hergün hiss etmeye başlıycan tekmeleri, Allah korusun hiss etmediyin gün doktoruna danışmalıymışsın
Denizmrt Aytiii bende sağlık ocağına gittm geldim şimdi canm kalp atışını duydum geldim insan korkuyor ya aklı bebeğinde oluyor sürekli 😌🥲
Denizmrt De25 bende az evvel sağlık ocağına gittm kalp atışını duydum geldim şükür insan hep duymak hissetmek istiyo 🥲😌
Aytiii Ebrugy hatırladım sizi🥰 daha tekmelerini hiss etmiyorduk 17. haftalardı galiba😊 benim hamd olsun iyi gidiyor, detaylıyada gittik..siz gittiniz mi? bende çok enfeksiyon çıkıyor, 1 tek problemimiz o😔
Ebrugy Aytiii gittim detayliya geçen hafta kasılma çok plesenta rahim duvarının önünde bebeğin hareketlerini o yüzden fazla hissetmiyor muşum
Ebrugy Yamur12345 bazı problemlerim var o yüzden hissetme olmuyor Muş hatta detaylı ultrasonda doktorum şimdi sen bu bebeğin hareketlerini hissetmiyor musun dedi.kasilman çok plesenta rahim duvarının önünde bebek attığı tekmeyi direk rahim duvarına gitmiyor plesenta engel oluyor dedi
Semaaa321 Denizmrt amin inşallah bugünde hissetmedim dünde hic bir kıpırtı dahi yok ya bi hafif bisey olsa içim rahat etcek ama yok 😞
Denizmrt Semaaa321 ben dün sağlık ocağına gittm canm kalp atışını duydum sende gitsene için rahat etsin
Semaaa321 Denizmrt öyle yapayım bu iki gün eşimin ameliyatı var ona kosturucam ama perşembe alayim hala tık yok çünkü
Limonzeytin Denizmrt o haftalarda bebekled 20 saat uyurmş ben 25 haftamdaym yeri geliyo keyfne göre hateket ediyo endşe etmeyn bnde siz gibi 21 haftada 3gün hissedemedm dktra gitmştm gayet iyiydi pozsynuna görede değşyomş plesentanın yerine görede ama çok uyudukları için bu durumlar oluyo 24e kadar
Denizmrt Limonzeytin evet bı ara hiç tepki vermiyor insan korkuyor şükür şimdi yine başladı ama miniğim 🙏🥰
Limonzeytin Ebrugy plesenta önde olunca hissetmeme olayı oluyomş en ufak hateketi bile o içerde vuruyo ama plesentanz öne geçtği için geç hissedersnz.