asliu_ Nsrn1 evet gerçekten sizin icin de zor, insallah vakit hizlica gecer ve dogum iznine ayrilirsiniz Allah kolaylık versin
Nsrn1 asliu_ rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ kolay bir gebelik kolay bir doğum geçirelim bir nefeste doğuralım inşallah 💕
61boncuk61 Ben kendi il sağlık müdürlüğü izin birimini aradım.yeni ayrilacaklar için geçerli değil ,işlem yapmıyoruz dedi.ne kadar saçma.24+2 haftalığım bende.
Passion_ mhmmddgc imkansız böyle bişey arkadaşım 24. Haftada olduğunu bildirir rapor aldı ve yeni ayrıldı
mhmmddgc Passion_ Hangi il Acaba Ben Şuan 26 haftalığım ve Müdürlükte bakım hizmetleri müdürümde izni vermiyor
LaRabiss Passion_ nerede çalışıyor tam olarak benimde 24 haftam doldu da acaba çıkabilir miyim bende yoksa kurum insiyatifine mi kaldı
Nsrn1 zeynepsenervebebekleri ben artık saldım ne zaman derlerse o zaman çıkacağım izne valla bir şeyleri takip etmekten yoruldum artık 🤦🏻♀️
mucizebebekkkkk Bnde saglik personeliyim il saglikla görüştüm daha yeni.. idari izne cikip ise geri cagirilanlar icin gecerliymis yeni 24 haftaya girenler icin degil maalesef..
EbruArya mucizebebekkkkk çalıştığım hastane salı günü yeni çıkan yazıya göre beni izne çıkardı 26 haftalık gebeyim.Cuma günü de idari izni insiyatife dayalı olarak iptal edip geri çağırdı
EbruArya mirage333 Aynen öyle herkes kafasına göre yorumluyor yazıyı Pazartesi Ankara il sağlığı arayıp soracağım kimi kapsıyor kimi kapsamıyor insiyatife göre mi karar veriliyor kafamız allak bullak oldu hamile halimizle
mercimegin_annesiii vesilece bu sadece sağlık çalışanları için mi acaba yoksa tüm kamu personellerini mi kapsıyor
vesilece mercimegin_annesiii canım ben sağlıkçıyım beni bile kapsamadı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ne ve kimin işine yaradı bu açıklama belli değil