MrsEldem Bebeğin hareketlerini göbek deliğimin altında yada kasık bölgelerimde hissediyorum . Sizinde öylemi . Yoksa benim bebek mi aşağıda
Zehragniken MrsEldem Bu gece 25 haftalik olacağız bende 3 4 gündür öyle hissediyorum ama bu sabah fark ettim yukarı tarafa dönmus hareketleri gobek deliginin üstünde hissediyorum şuan da. Sizin cinsiyeti nedir
BaLevLat34 MrsEldem 25+2 deyim hala yukarıda değil walla canım dün gittim kontrole kafası kanaldaydı inan ki 😅😅😅30 lu haftalarda genelde yukarı çıkıyorlarmış 🤷🏻♀️
Sehenz MrsEldem ben de öyle hissediyorum bazen göbek deliği hizamda hareketleri oluyo ama yeni doktora gittim rahim ağzı uzunluğu normal ve konumu iyi dedi rahatladım demekki bu haftalar böyle
Motherandbaby MrsEldem Ben de 24+5 im bazen tam kasıklarımda hissediyorum. Bazen göbek hizamda değişiyor sürekli.
BaLevLat34 Zehragniken 25+2 deyim hala yukarıda değil walla canım dün gittim kontrole kafası kanaldaydı inan ki 😅😅😅30 lu haftalarda genelde yukarı çıkıyorlarmış 🤷🏻♀️
MrsEldem Zehragniken kız 😍 normal yani orda hissetmem değil mi ? Herkes senin göbeğin aşagıda sorun olabilir falan dedi teyzelerimiz korktum
ayhankubra01 Kizlar konuyla alakali değil ama dünden belli bebeğimin harekti yok ya azıcık kasığımda hissediyorum sonra yok ama cumartesi filan çok hareketliydi 23+2 yiz korkuyorum durumu yaşayan var mı
MrsEldem ayhankubra01 benimde bazen öyle oluyo . Bi gün hiç bişey hissetmiyorum ertesi gün aşırı hareketli değişiyor
Muallime_97 MrsEldem 23. Haftadayız göbek deliğinin altında hissediyorum hatta göbeğime baktığımda hareketleri gözüküyor tekme attığında sizin de öyle mi?