caglaolmeZ 18 haftadan selamlar :) Neler yaşıyorsunuz merak ediyorum Bende bulantı baş dönmesi yok , iştahım yerinde göğüs hassasiyeti ve karnım büyüdü fakat bebeğimi daha hissedemiyorum hamile gibi değilim sizler nasılsınız neler hissediyorsunuz
yagmurrrra caglaolmeZ benim bulantılarım sanırım yeni geçti gibi bakalım inşallah yine olmaz.. zayıf hamile kaldım 2 buçuk kilo aldım minik bir karnım var doktor çok iyi gidiyosun bebekte sende çok iyisiniz dedi çok şükür 🧿 2 hafta sonra tatile gidicem inşallah 1,2ay bol bol yüzer yürür kilo kontrolümü yaparım diye düşünüyorum.. gelincede allah nasip ederse oda yapıcaz🥰🥰 bu arada daha bebişide hissetmedim 17+2
Yigitinannesiiii caglaolmeZ selamlar bende 18+4 sanki arada hissediyor gibiyim hareketlerini benimde karnim buyudu istahimda yerinde cok sukur kansizliktan dolayi arada baş donmem oluyor i kadar
Alparslann caglaolmeZ biz 15 olduk bugün mide bulantım gecmedi bu ara iyice arttı çok zor ya mide bulantısı. İnsaAllah 16 haftada cinsiyete gidicez siz cinsiyeti ne zaman öğrendiniz
Habus caglaolmeZ 4 gün öncesine kadar bulantım çok çok azdı ama 4 gün önce artmaya başladı. İlacı arttırdım mecburen. Göbüş büyüyor, göğüs hassasiyeti gelgitli bir oluyor bir olmuyor 😂 iştahım da açıldı 2-3 gündür doyduğumu hissetmiyorum 🤷🏻♀️ 17+5 den beridir de bebeği hissediyorum çok şükür 🥰 minicik ayaklarıyla tekme atmaya çalışıyor ama çok güçsüz çok hafif 🥰
Efnanada 18+3 den selamlar ☺ Ara sıra sol kasığımda kramplar oluyor daha kilo almaya başlamadım iştahım gayet yerinde az az ve sık sık yiyorum şu içmeyi ve meyveyi asla ihmal etmiyorum arada minik kıpırtılar olduğunu hissedebiliyorum 🦋
caglaolmeZ Efnanada ya aslında sormak istediğim bulantiniz baş dönmeniz yani kendinizi karnınız hariç hamile gibi hissediyor musunuz
caglaolmeZ Oh iyi tatiller bulantıların da inşallah gecer 🤲 Bende her şeyde panik oluyorum hamile gibi değilim hiç bilanti falan da olmayınca.
Efnanada caglaolmeZ çok fazla tabiki hissetmiyorum çok fazla bir karnım yok 56 kilo ile hamile kaldım o yüzden karnım daha çıkmadı ani ayağa kalktığımda bir baş dönmem olabiliyor ama doktorum normal olduğunu söyledi vücuttaki kan arttığı için mide bulantılarım 13. hafta itibari ile son bulmuştu çok şükür
Melekprenses Biz 17+4 olduk şuan hiç hamile gibi hissetmiyorum 2 hafta önce bulantı kusma halsizlik ağrı hepsi geçti şükür tabi fazla ayakta kalınca ağrı ve nefes darlığı oluyor ama normal. Göbeğim vardı zaten midem çıktı daha çok ilginç ve komik şekilde büyüyor karnım. İştahım güzel günde 2 öğün yiyorum kuruyemiş meyve ve su gün arası dikkat ediyorum bu arada 5. Bebeğim
Mavidunyamm Melekprenses canım senin 4 oğlun vardı sonra Instagram’da cinsiyet planlamasi yapmistin demi yanlış hatırlamıyorsam. Bu bebeğinin cinsiyeti nedir
Melekprenses Mavidunyamm evet canım net belli değil ayrıntıları bekliyorum hayırlısıyla heyecanla bir.kız bir erkek dendi bakalım sağlıklı sıhhatli kız olsun 💕
Efnanada Alparslann mide bulantısı için doktorum muz önermişti ac karnına muz yiyordum bana iyi geliyordu umarım size de iyi gelir
Busrafirat10 Bende 18+2 benim hiç bulantım olmuyor şükür ama baş ağrım sürekli var çok nadir geçiyor oturarak çalıştığın için bel ve sırt ağrılarımda oluyor tabi inşallah yolun yarısna geldik kalanıda sağlıkla biter 🙏🙏
Habus Busrafirat10 tansiyona baktınız mı? Baş ağrısının sebeplerinden biri de tansiyon. Benim hep 8-5 ama doktorum düşük tansiyondan korkmamam gerektiğini, yüksek olunca riskli olduğunu ve baş ağrısının da tansiyondan olabileceğini söylemişti.
Nurgl34 caglaolmeZ bizde 17 haftalık olduk karnım çıktı ve göğüslerim aşırı büyüdü göğsümün alt kısımlarda simdiden çatlak oluşmaya başladı 😏
Alparslann Efnanada denedim canım muzu neler denemedim ki yok geçmiyor . Tuzlu şeyler de yedim ama yok yani hala kusuyorum 3 ay çoktan bitti dediler ki 3 ay zor sonrası geçer ama benim asıl 3 aydan sonra zorladı