Irmos9 Arkadaşlar merhaba tatile gidiyorum bu hafta, 23.haftam. Bronzlasmak ıstıyorum tabıkı az az güneşte kalarak ama illa lekelenir yüzün diye bir şey var mı? yuzum bronzlassın istiyorum cünkü.
ikincicivcivim Irmos9 Güneş lekesi normalde de oluyor diyorlar hamilelikte güneş kremi lpsyonu sütü ne bulduysan kullan bi şey olmaz inşallah ya doktoruna danışsaydın belki tavsiye ettiği bi marka olurdu yada evet bronzlaşabilirsin yada hayır güneşte kalmamalısın vs derdi belki 🤔
benimmdunyamm Irmos9 bence güneşe pek çıkma ben lekeden çok korkuyorum kzi birde havalar daha soğuk biz Mersin’de yaşadığımız halde hava sıcak ama deniz falan soğuk daha su buz gibi
kuzeymomss Irmos9 cilt tipiniz çok etkili herkeste leke olucak diye birşey yok, ama yüksek faktör bir güneş kremi kullanmanız iyi olur en azından güneşin en etkili olduğu saatlerde
Gzm-- Irmos9 cok iyi bir krem kullanin mutlaka 2 saatte bir yenileyin.yuzunuz icin ozellikle la roche posay 50 faktor oneririm.50faktorden azini ztn hic kullanmayin.ve sik sik yenilemek de onemli.
Irmos9 3oglanannesi cok kısa sürede bronzlasabilen bi cilt yapım var uzun süre zaten ıstesemde kalamayacağımı biliyorum….
Vera09 Ben karin bolgesinin gunesle uzun sure temas etmesinin iyi olmadigini biliyorum. Hatta golgede kalmasi gerek diye.