Bsrak Princessmom kesinlikle koy göğüs ucu kremini emzirmeye başladığın an hemen başlamalısın bence her emzirmemin ardından sürdüm çok şükür çatlak yara vs olmadı
yagmurrrra Princessmom mutlaka konması gerekiyor hatta doğumdan bir kaç hafta önce düzenli sürmeye başlamak gerekiyor….
Eliferimm Bsrak Merhaba, krem olarak hangi ürünü alıp kullandınız ben de tam bu konuda araştırma yapıyordum post karşıma çıktı :)
Ozlm0916 Princessmom gogus ucu kremi koymadim eger bi sorun olursa esim hemen eczaneden alir gelir gogus pedi aldım ama onu koyacam bu hafta hastane cantamizi hazirlicam
Kubos01 Kesinlikle öneririm göğüs yarasına krem ilk kızımda kurtarıcım oldu ikinci doğumda da bak unutmuşum iyiki gördüm postu hemen alim
Gudu benimmdunyamm Canim gümüş kapak meme üçün yara olursa sutyen bile çok ağrıtır ama gümüş kapakla meme ucunu kapatıp o şekilde kullanırsan meme ucu daha çabuk iyesir ve rahatlarsın.
Acemi_annee1 Princessmom ihtiyaç halinde aldırmayı düşünüyorum ben. Emzirme öncesi ve sonrası kendi sutunuzle gogsunuzu hafif islatirsaniz o yağlı süt gogsude besliyormus. Bir de bebegin memeyi tam tutup tutmaması da etkiliyor bu meme çatlağı, yara durumunu.
N_3637 Princessmom doktorum koymamı hatta kullanmaya başlamamı istedi 37. Haftada kontrole gittigimde
Damlatuurgut Princessmom görümcem almış kendine büyük bitane bana verdi kalanını 35.haftadan sonra kullanmaya başla demişti hastane çantasına da koydum
AysegulS_21 Lansinoh göğüs ucu kremi ve pediyle birlikte çantaya koydum. İlave olarak gümüş kapakta ekledim