Thloe Gece test yaptım baktım negatif yattım uyudum sabah kalktığımda böyleydi suya tutulmuş hali böyle sizce var mı  https://resimyukle.io/r/D2fCHWUEcF
Hapyymami55 Thloe cnm beş dakika içinde sonuç veriyor bu testler bnce değilsin kb bu arda ankete yalnıslıkla evete bastım
Princessmom Thloe bidaha test yap bence. Benmde saatler sonra hayali çizgi çkmıştı ama hamileymişim. Bşr kere dha yap erken gebelik testi yap bu defada
Burcu0707 Thloe bugun test dene testide bir kenara birak ordan izle.iki damla idrar damlstarak yap testide cok idrar damlatmana gerek yok.ilk 10 dk sorna bak insallah hamilesindir
2prensesannesiiii Thloe erken gebelik testi yapın beta 5 ken bile çıkıyor normal kaset testte beta 30 lara çıkınca belirginleşiyor
Yaseminuzun Thloe Benimde 4 5 saat sonra baktığımda 2.çizgi belirmişti ertesi günü tekrar test yapıcaktım içim rhat etsin diye kan testi yaptım gebelik çıktı
Sevimlianne_adayi Thloe benim de kasetlerim böyle erkenlerim negatif günüm dündü üstelik göğüs hassasiyeti ve kasık batması yaşıyorum sende ne tür belirtiler var