Betulsen34 vesilece hastanenize gitmeden arayip bilgi alin. 5 mayista sehir hastanesinde randevum vardi. Gitmeden aradim. Doktorlarimiz gorevde dendi sorun yasamadim.
3babymom vesilece sağlık ocağı yarın kapalı mı bilginiz var mı tetanos için gitcem bugün açıksa gideyim 🌸
vesilece 3babymom benim sağlık ocağı açıkmış arayıp sorun zaten aşı bikaç gün geç yada erken olsada olur
3babymom vesilece evet bana 18 haftada gel dendi bayram girdi araya sonra da soğuk almıştım diye gidemedim şuan 21 hafta olduk bu hafta artık halletmem lazım
Appayipyip vesilece gerçekten şu grev konusu beni mahvetti aylardır devlet hastanesine bu yüzden gidemiyorum gidersem kırk yılın başı özele gitmek zorunda kalıyorum. Her devlet doktoru hekimsen e bağlıdır herhalde değil mi
Yagmurak5 Appayipyip bazıları devlet memuru oluyor sanirim memursa iş bırakamıyormuydu tam hatırlayamadım şu an ama her doktor bırakmıyor ben devlet Hastanesi’ne gidiyorum iki kere denk geldim greve benim doktorum hasta kabul ediyordu
Ays_cskn vesilece iste o sebebten bekleme karari aldim kismetimize artik olmassa ertesi gune giderim yeniden
Kbrra vesilece şehir hastanesine gudiyorum bu hafta gitmem gerekti zaten randevu bulamadığım için diğer haftaya kalmıştı simdide grev cikti🤦🏻nasi bilicez sendikali olmadığını