minnakin_annesi1 30+0 Brokoli olduk, son 70 gün kaldı. Ne zaman 99dan 70e düştük hiç anlamadım. Zaman çabuk geçiyor gerçekden. Siz kaç hafta ve meyvesiniz?
Merveebuluttt minnakin_annesi1 ayyy benim daha 200 günüm var asla geçmiyo kız ne hızlısı😂 sağlıkla al kucağına inşallah ❤️
minnakin_annesi1 Elif71 Ay çok güzel😍 daha çok küçük ve daha çok zaman var önünüzde😍 inşallah sağlıkla doğar
Busssx minnakin_annesi1 26 haftalığız Hindistan cevizi olduk 98 gün kaldı bize de sezeryan istiyorum nasip olursa daha erken olabilir yani 🥹💋🥥
minnakin_annesi1 Busssx Merhaba canım. Eger bi sıkıntı yoksa normal doğumu seç. Çünki hem bebeğinin hem de kendi sağlığın açısından sezeryen çok ağrılı oluyor. Benim görümcelerim sezeryan olmuş 2side 2 yıl geçmesine bakmayarak hala soyukda ağrıları oluyor
Beyazguvercin2 37+5 marul büyüklüğünde benim pamuk güzeli kızımm 16 günümüz kaldı bebek hanım kızımmm ne zaman gelmek isterse heycan dorukta her an bekleniyor artık😍🙏🏻🧿
minnakin_annesi1 Beyazguvercin2 Ay inşallah sağlıkla doğar😍 Her an gele bilir inşallah vakti zamanında sağlıkla gelir
minnakin_annesi1 Sumeyyeabdi Küçük olduğunda öyle oluyor. Son 99dan sonra zaman su gibi akıp geçiyo. Yani bende öyle oldu