elfkara Bi ben miyim bilmiyorum normalde kafamı kaldiramazdim yastıktan bugün sanki 24 saat uyumuşum gibi uyandım 🤣🤪 gece 3 falandı uyuduğumda aslında
Rabiaugur elfkara aynen normalde bu saatlerde hayatta uyanık olmam ama uyuyamıyorum gecede sürekli uyanıyorum uykuya hasret kaldım
Kubra_elif_ahmet elfkara Ayrı bi stres oluyor sanırım 2 3 saat uyku tüm günü bitiriyor neredeyse ama yorgunum ben hep
Esosunannesi_ elfkara al bendende aynı son 4 mu cnm seninde bizdede son 4 ama ne gelen var ne giden açılma yok sancı yok korkuyorum valla
elfkara Benim sezeryan olacagi icin 36.haftama girdim 10 gunum falan var daha Merdiven inip cikin hurma yiyin bol bol Esosunannesi_
dml33 elfkara bnde geçe yarışı uyaniyorm uyamiyorm en büyük korkum erken dogurmak😪ilk kızımı bu hafta dogurmustm ya erken olursa ailem yetisemezse diyorm uzaktalar kaynanamla kalmak istemiyorm
Kubra_elif_ahmet elfkara Sancım gelince uyuyamıyorum sancı geçince bi yorgunlukla uyku geliyor 5 dk bile gözümü kapatsam dinleniyorum gerçekten
Esraaaakrky elfkara uyuyamazsanız da yatın bugünleri yakında çok özleyeceksiniz şu an kontrol sizde çünkü 😊
elfkara Aa ama oyle olmuyo ki tuvalet ihtiyaci bebek tekmeleri karin gerilmesi mumkun mu uyumak 🤪 Esraaaakrky