gamze443 Kızlar bebeğim haftasına göre geride bu tahmini doğum süresini etkiler mi diye doktora sordum fakat net bir cevap alamadım başına gelen ve normal zamanda sezeryan olan var mı mesela şuan 32 haftalığım 30 gösteriyo 32 haftaya gore mi sezeryan günü alabilirim yoksa 30 haftaya göre mi
annesinin_beybisi gamze443 32 haftaya göre alicaksin diye biliyorum ama mesela burda 36 haftalik olup bebek kilolu diye erken doğuma alinanlar da var bu hesapla o zaman seni de geç alması gerekir
Extreme34 gamze443 son haftalarda bebeğin sağlık durumuna göre karar veriyor doktor.Fazla bekletecegini sanmıyorum.Ben 36+4 de sezaryen ile dogum yaptim.3 hafta geriliği vardı bebeğimin,artık riske atmayalım,kuvözde kalsın dedi doktor.
Gizemel gamze443 burda şöyle bir ayrıntı var bunu ben doktora sordum olduğun hafta önemli dedi bizim 37 haftalık çocuk 33 ile uyumlu önemli olan şu 33 hafta ile uyumlu olması o haftada olduğunu gostermez bebek ölçüleri o hafta ile uyumlu çocuk 37 haftalık ben şuan hastanede yatıyorum sebebi bulunmayan geriligimiz var 1900 gram olarak doğum planlanıyor bir iki güne kadar sezeryanla alacaklar benim bebeğim yaklaşık 3 haftadır kilo almadi doktor gelişim geriliğinde 3 önemli kriter var dediler bebeğin suyu bebeğin hareketleri ve kan akışı eğer bunlarda bir bozulma yoksa 37 ye kadar bekletip Sezeryanla alınir dedi ama gelişim geriliği 2 haftaya kadar önemli değil 2 haftadan sonra takip gerekli Gelişim geriliğinin herhangi bir çözümü yok ama birçok sebebi var Herhangi bir tedavisi yok
gamze443 annesinin_beybisi yani mantıken evet ama sata göre 32 olmalı foltorum geç döllenme olabilir diyo ama 29 haftadan önce hep günü gününe çıkardı içim rahatlamadı açıkçası
Grenpeopl gamze443 evet ama bize en son 1 hafta dendi 29+1 im ilerleyen süreç de ne olur hiç bilmiyorum
gamze443 Gizemel açıklayıcı olmuş çok teşekkür ederim umarım sizde bi an önce bebişinize sağlıkla kavuşursunuz 🥹💝
Sena92 Bende de en başından beri bir hafta geriden geliyor doktora sordum öenmli değil bir hafta dedi ama ben tedirginim üstelik birde gebelik şekeri çıktı stresim katlandı 😕