esrahmet61 Ay şu son zamanlar o kadar zor ki yatsam yaatamiyorum kalksam kalkamıyorum birde iki üç günde bir kontrol o da yorucu biran önce gelseler de rahatlasak diyorum
Annekuzusu_Ayaz esrahmet61 bizimde bugünden sonra son 2 gelen giden yok yatamıyorum kalkamıyorum sancı yok doğuma dair hiçbi belirti yok
Selindora esrahmet61 benimde son 29😬 ilk gebeliğim çok heyacanlıyım ne yaşayacağım nasıl olacak falan diye birde merak var.
Esosunannesi_ esrahmet61 bizdede son 4 cnm varmı senin acilman sancin falan ya dün gece yine gittim 2 cm kadar açıklık var ama o ilk doğuma bağlı bir açıklık olabilir dedi nst sıfır sancı acaba böyle olup birden açılma sancı gelipte doğum yapan varmiki
esrahmet61 Annekuzusu_Ayaz en zor olanı beklemek zaten benim yalancı sancılarım çok oluyo o daha da bı zor bugün yine doktor kontrolü var baklim ne der
esrahmet61 Selindora evet ama inan ki ikinci gebelikler de aynı oluyor benim ki ikinci gebelik ama sanki ilk kez yaşıyorum bu durumu birinci ile hiç ilgisi yok
esrahmet61 Esosunannesi_ bende de 1.5 cm aciklik var canm yalancı sancılarım çok fazla var baskilar çok oluyor gecmiyo sanki zaman ama ilk dogumdan kalma mi bilmiyorum en son cuma gitmiştim bugün tekrar istedi doktorum bakalım ne dicek
Esosunannesi_ esrahmet61 bndede çok oluyor yalancı sancı cnm ama nstde sıfır çıkmıyor anlamadım acilman muhtemelen ilk doğumdan kalmadır canım öyle oluyormuş inşallah hayırlı haberler et bizede ne diycek
NazAkyol06 esrahmet61 yalancı sancı hangı bölgede ağrı yapıyor kızlar siddetli karın ağrısı yapar mı 😕
esrahmet61 Esosunannesi_ canım doktor yine açıklığa baktı normal dedi çarşambaya kadar bolca yürü açıklık artarsa carsmba yatirirm seni dedi
NazAkyol06 Esosunannesi_ yalancı sancı hangi bölgede oluyor kızlar şiddetli karın ağrısı yapar mı ? 😕
NazAkyol06 Esosunannesi_ yalancı sancı hangi bölgede oluyor kızlar şiddetli karın ağrısı yapar mı ? 😕
Esosunannesi_ esrahmet61 cuma cnm bizimkisi dün gece acile gittim herşey yolunda sancı yok açılma hala geçen haftaki gibi 2 cm 😑
Esosunannesi_ esrahmet61 hadi hayırlısı canım ya insllh bian önce sağ salim kucağımiza alırız bebislerimizi🥰
Esosunannesi_ NazAkyol06 canım çok şiddetli olmuyor bnmki adet sancısı gibi karından giriyor ama hemen geçiyor ara ara olunca yalancı oluyor düzenli olunca doğum iste