Baliminannesii 17+1 günlük hamileyim ve kusmam hiç durmuyor herkes geçmesi lazım diyor ama geçmedi sizde ne zaman geçti
sevgiiarab Baliminannesii herkesin hamileliği aynı olmaz bende 3.ay da bitti çok kötüysen doktoruna danışıp prilam dr al
annesinin_beybisi Baliminannesii benim 16 haftaya kadar sürdü 16 dan sonra da ancak ilacla hafifledi ilacı biraksam yine aynıyım.
makin Baliminannesii 12.Haftayı geçen kusmalar gebelikle ilgili değil mide ve sindirim sistemi için bi doktora gidebilirsiniz
Nisayazc benimmdunyamm ben 20. Haftaya giriyorum halen kusmam devam ediyor canim bnada aynisini demislerdi her denileni takma her vucut farkli 🥰
hayirlisi06 Nisayazc bende 20 haftalıgm hala koku hassasiyetim var insanlar öyle keyifli ki hamilelikte çok özeniyorum ilk kızımda 14 de bitmişti
Mucizebb Bnm ilk gebelikte. 5. 6 haftlikken basladi 11 gibiydi de gecmisti ama ikincisinde. İki uc hafta once durmustu yine basladi hemde cok aşırri yogun sekilde ne yapacgimi bilemiyorum artik icim disima cikack 😂😂😂 13+3 haftligim
Umudayolculuk01 Baliminannesii benim 5. Haftada şiddetli başladı 18. Haftada bitti sadece sabahları ara ara safra çıkartıyorum onun dışında geçti şükür umarım sizinkide bi an önce geçer 🙏
KubraaO Ben de 10+3 üm şuan dün hiç kusmadım bugünde sanki bulantı var gibi yok gibi normalde sabah kalkar kalkmaz safra çıkartırdım. Sizce bu korkmam gereken bi durum mu kızlar, böyle olan var mı? Çok endişeleniyorum bişe mi oldu diye ☹️
ayferekal Baliminannesii 5 ayıma kadar kustum hiçbirsey yiyemedim şuan 8 aylık olucam halada kusmalarım var sabahları lavaboya koşuyorum o derece