motivasyonyagmuru1 Kızlar 33 haftalık hamileyim ve hamileliğim kışa denk geldi malum bu sene havalar çok soğuktu genellikle elbise tarzı giyiniyorum bebeğim de sonradan bişey olmaz dimi çok korkuyorum yardımcı olun lütfen 😔
aytangurvanova motivasyonyagmuru1 tum kishi evde gobeyi acik dolasdim sortla spor sutyenle benki o zaman donmusdur icerde😁bide -40 -50derece sogukdu disarisi😁
-MinikveAnnesi- motivasyonyagmuru1 içerisinde bulunduğu sıvı ve vücudunu kaplayan verniks denilen kremsi yapı bebeği ısı degisimlerinden vs koruyor
Tgcbyrm motivasyonyagmuru1 kaç kat derinin altındalar sıcaklık soğukluk çok geçmez onlara ama anne üşütürse bebek gazlı olur derler ona dikkat etseniz daha iyi olur🙏🏻
aytangurvanova anne96 yok valla ev sicak bide hamilelik sicagi ates basiyordu.disarisiycin ayni seyi soyleyemem cikarken kasimdan kipriklerimden buz sallaniyordu mecbur o kadar kalin giyiniyordum bildiyiniz kutup ayisi gibiydim😁😁
anne96 aytangurvanova eksı 40 da gıyıyorum dıyınce dısarda gıydın sandım ortam sıcaksa dısarı sogugunun bır zararı olmaz zaten 🥰🥰