Menek16 Son 1 haftadır hiç uyumuyor ya da uyurken bile kıpırdıyor özellikle geceleri sürekli bir hareket sürekli bir tekme uyutmuyorduuu 💃🏼 Artık ne yapsam bilemedim çalışıyorum ve şimdiden uykusuzluk çektiriyor oğlum var mı bizim gibi annelerr 🫠
0103qsf Menek16 doğum yaptım gunde 1 2 saat uykuyla duruyorum inan hamileligimi cok özledim hele o karnimdaki minnos hareketlerini 😊tadını cikart ne guzel hareketli sev onu konus onunla elini karnına koy surekli ben uyumaya yakin oyle yapardm elimi karnıma koyar konusur oyle uyurduk oglusumla ❤simdi masallah uykular haram oldu 1 2 saat anca uyuyorm gaz sancıları yuzundn
Ksks07 Menek16 ne zaman böyle söylesem ertesi gün asla kıpırdamayıp ödümü koparıyor. Artık bi şey demiyorum bende öyle uyumuyoruz sabaha kadar kızımla djdjdjdj
Pyrz_07 Menek16 28+4 son 2 gündür uyumakta güçlük çekiyorum ama bebeğim rahatsız etmiyor ben kendim yatakta rahat edemiyorum ne tarafıma dönsem ağrı oluyor
Menek16 0103qsf Maşallah Allah bağışlasın bende sizin gibiyim elim sürekli karnımda seviyorum konuşuyorum uyuması gerektigini bile söylüyorum çok şükür hareketlerini hissediyorum asla isyan değil tatlı minik sitemim :) 🥹