sudeyl16 23+3teyim hareket hissediyorum ama hala yumuşak hareketler. Bu haftalarda herkes tekme ve güçlü hareketler hissettiğini yazmış kızlar normal mi sizce tekme hissetmemek
S-H-N sudeyl16 24 haftalığım bende artık sert ve güçlü tekmeler atıyor bebeğim. Bazen karnımı açınca eşime gösteriyorum tekme attığı sırada oda görüyor
Kubra5657 sudeyl16 27. Haftama girdim 25. Haftadan sonra çok sert tekmeler duydum ben iki çocugumdada öyleydi
Si-bel sudeyl16 bende 22+5 degim bende tam sert tekmeler hissetmedim daha haraket ediyor ama sert tekme veya karnımın dışından belli bile olmuyor .
La_le sudeyl16 benimki 26 dan sonra sert atmaya başladı ve gün içinde de haraket etmeye başlamıştı şimdi 32+2 deyiz baya cirirt atıyor içerde 😅😅
Busmus34 22+2deyim ben hissediyorum 1 haftadır falan eşim de bazen biraz daha sert tekme atınca o zaman elini koyunca hissediyor çok güzel bir duyguymuş 🥰 Allahım isteyen herkese nasip etsin
EssoSavve Bence iç karın falan varya onunla alakalı ben 20 Li haftalarda öyle sert sert hissetmedim ama sonrasında canıma okudu 😁 10 günüm kaldı 2 gündür iyice yeri daraldı kuzumun kıpırdayamıyor hıçkırık hissediyorum sadece 🥰
meltemkumsal16 sudeyl16 Valla ben 30 a giricem perşembe günü öyle cokkk sert bisey hissetmedim dönme gibi bisey hissediyorum en sert oda sert degil normal 😊
Tugceonur sudeyl16 hissedersin zamanla üzülme herkes bir değil buna zayıflık karın içi darlığı genişliği coğu şey baglı 30 da net hisettirir kendini