Melekzx Ada9y Allah sana sabır versin inşallah tutar dualarım seninle. İlişki sonrası kalçanı havaya kaldıracak şekilde yastık battaniye gibi bir şey koy hatta sen koyma eşin koysun yerinden bile kıpırdama 30 dakika bekle. hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah 🧚
Melekzx Ada9y ay çok sevindim bende şaşırdım tuttu diyince 19 saat önce diye okudum meğerse 19 günmüş😅 çok sevindim hayırlı olsun inşallah
Feridece28 Ada9y bütün doğum doktorları yumurtlama döneminde gün aşırı öneriyor, ben reglm bittikten sonra yumurtlama dönemi bitene kadar gün aşırı yapmıştım o ay hamile kaldım. Ondan öncekiler de başarısız olmuştu
AyselDemir Ada9y Hayırlı akşamlar abla biz evlendikten sonra eşim bebek istemeye başladı sürekli ilişki ama olmuyordu.doktora gitdim ultrasonla Bakdi dediki korna hiç bir şey yok olucaq ondan bir ay sonra gebe kaldım i doktorumn bana eli çok duserli oldu..birde doktor diyorki sürekli ilişki spermi dozunu öldürüyor..yani kalitesini düşürüyor 3gunden bir ilişkiye girin ..birde adet oldub bitdikden sonra yumurtlama hesabına bakın o günü ilişkiye girersen hamile kalma sansin cok
edis22 Ada9y bende oyle biliyordum sperm kalitesi dusuyor diye ama biz her gun yapiyorduk bazen 2 kere hatta. Ama hamile kaldim bide erkek bebek. Erkek bebek icin sperm guclu olmasi gerekmis ama her gun yapmamiza ragmen oldu valla🤷🏻♀️ insallah rabbim sizide muradiniza erdirsin canim🤲🏻😇
Bfduam Bnmv-1 Allah’ın işi 🤲 Ben korunmayı yeni bırakırken, hatta yeni yeni düşünmeye başlarken hamile kaldım, bunda 1,5 yıldır korunmuyoruz olmuyor, ters döngü müdür nedir:)
M_glsm Bfduam yo hayir hic korkmuyorum bisey olmuyo ki zaten endişeli bi durum varsa da doktor yasak koyuyor zaten😅