Tugcebanu Kizlar 22 haftalık hamileyim karnım bölge böle yanıp acıyor bebek hareketini hissediyorum ama böyle bir şey yaşayan oldu mu uykularım kaçtı ilk defa yaşadım su an🥺
Melisakplnn Tugcebanu bende 22 deyim sapa sola dönerkende ağrıyor ayaga kalkınca göbek feliğinin direk altı doktorum normal drdi ama 😔
Edabykl Tugcebanu evet bendede oldu bugun bildigin karnim acıdı 20+1 iz suan gecti ama aksam baya bi acisini çektim
Hatice_ferit Tugcebanu benimde öyle şuan 24 haftalıpım karnım gerildikçe mideme ağrı giriyor parçalanıyor gibi değişik bişey
Canpolat Tugcebanu canım bebek artık leğen kemiğinin arasına sığamıyor yukarı doğru çıkmaya çalışıyor rahim yukarı doğru büyüdükçe derin geriliyor ondan acıyor 23+3 olduk hala acıyor arada sanki derim kopuyor ayrılıyor ikiye 😀
Tugcebanu Canpolat evet canim hareketleri hissetmeye basladikça hem seviniyorum hem acılardan kalıyorum böyle insallah geçiyordur bi yerden sonra 😂
Stars O ağrı uyutmuyor sağ sol kaburgaların batıyor çekiliyor göğüs boşluğundaki o kemiklerdeki ağrı uyku düzeni 0 indi
Tugcebanu Edabykl evet ilk defa karnımın acıdığını gördüm ve korktum ben de çok 😂 herkeste oluyormus çok şükür sorun yoktur insallah içim rahatladi biraz
Canpolat Tugcebanu valla şöyle bi ağırlık var son iki haftadır karnımın üstünde bantla bişiy bağlı gibi dönerken zor olmaya başladı oynamasından gece uyuyamıyorum bazen ve yatakta dönerken vajina kenarlarında ki kemik kütür kütür ediyor sonumuz hayır olsun😀
MerveEbru Tugcebanu benim şuan yaşadığım ağrı 🤒 bebiş geriyor karnını. İttiriyor benimkisi😀 kalkıp yağlicam çok sıkıştırıyor yağlamak iyi geliyor
Edabykl Tugcebanu Evet galiba geriliyo deri ondan oluyo hemde gobek deligimin yan kismi baya bi acidi suan gecti mesela ama dokunuyorum oraya tam orda bi hareket var hissediyorum 🤭😂
Stars Bende çok araştırdım ağrılar normal 23haftama gircem bende doktoruma mesj attım oda normal dedi benim de öyle içim rahatladı
Tugcebanu Stars çok şükür teşekkür ederim desteğin içinnn🤍🌸 sağlıkla kucağına al insallah bebisiniiii🥰
Tugcebanu Canpolat eyyyvaaah haftaya bennnn😂 benim de uykularım kaçmaya başladı bir iki gündür kıpır kıpır içimde sürekli sağa sola dönüp duruyorum bel ağrılarim basladi ama biraz fazla kilo aldım (7) ona bağlıyordum demek hareketlendiği içinmiiis