Guldanebebek Hamileliğimi öğrendikten bi hafta sonra adet oldum resmen bthcg hormonum 214 çıktı yarın tekrar ölçtüreceğim. Benm gibi hamileyken adet olan biri varsa yazsın lütfen çok endişeliyim. 😥
Hacer13 Guldanebebek canım ben olmuştum ama normal adet gibi çok sürmemişti kısa sürmüştü. Ben normalde 8 gün falan oluyorum ama 2-3 gün olmuştum çok yoğun değildi
Cdem21 Hapyymami55 hamileyken adet olan insanlar var ama normal adet gibi değil daha az sürüyormuş benim komşum öyleymiş
Guldanebebek Hapyymami55 evet üç kere evde test yaptım pozitif çıktı kanımda da bthcg 214 çıktı ama resmen adet oluyorum kafam çok karışık
Guldanebebek Vera09 doktorum da şüphelendi yine de folik asit başladık ama bildiğin adet oluyorum zaten adetim fazlasıyla gecikmişken hamile kaldım acaba onunla mı ilgilidir
Guldanebebek Cdem21 yerleşme kanını görünce test yaptım pozitif çıktı ilişkiden sonra kanamam başladı hafif hafif hep geçer diye bekledim ama artarak devam etti hala sürüyor yarın sabah tekrar kan vereceğim hormonun yükselmiş mi diye bakacağız
Guldanebebek Hacer13 araştırdım bende biraz 6 illa 12 gün sürebilir yazıyordu. Ani hareketlerde kasıklarıma ağrı saplanıyor acaba hala bebek var mı bilmiyorum
Guldanebebek tazebiranne_hg04 ikinci hamileliğim ilk bebeğim gayet sağlıklı ve normal doğumla oldu ve dediğiniz gibi hiç adet görmedim ama bu sefer adetim neredeyse 60 günü geçtikten sonra hamile kaldım acaba geç döllenmeden olabilir mi ? Hani vücut kendini temizliyor gibi
Bikullaniciii tazebiranne_hg04 imkansız değil benim annem hamileyken aynı normal adet olmuş hem bende hem kardeşimde
tazebiranne_hg04 Guldanebebek sanmıyorum canım ya yerleşme kanamasıdır ya da kimyasal gebeliktir inşallah hayırlı haber alırsın mutlaka kan ver artış düzeyini takip et gönlünce olur inşallah 🤲🏻
Ada9y Guldanebebek Canım benim kuzenim 3 ay adet gördü 2 gebeliğinde de tam 3 ay sonra adetten kesildi. İhmal etme yarın kesin git doktora
Vera09 Bence hemen bi kan verin yarin anlasilir gebelik devam ediyor mu etmiyormu.. iki hafta once 200se suan cok yuksek olmasi lazm ve kesenin gorunmesi lazim varsa. Ama ben kimyasal gebelik gecirdigini dusundum
Guldanebebek Vera09 iki hafta önce değil cuma günü gitmiştim yani iki gün oldu. Belki de kimyasal gebeliktir dediğiniz gibi yarın öğreneceğim hayırlısıyla
Vera09 Guldanebebek hamile oldugumu ogrenip sonraki hafta adet oldum dedinizya.. ben de oyle anladim oyuzden ozaman degeriniz yeniymis bi bakin hayirlisi🌸
Askiletotomsu Guldanebebek canım ben Aralık 14-19 arası adetliydim 20 sinde test yaptım yapmam gereken belirtiler vardı plansız gebelik olsa da aklıma düştü yaptım gebeymisim 26 haftalık olduk simdi
Guldanebebek Askiletotomsu evet bende duymuştum adetten hemen sonda test yapıp pozitif çıkanı bende öyle umuyorum inşallah kimyasal gebelik değildir