Ipeksari57 Tazeanne0134 Ayy ne uyku uyursun şimdi sen ne de yerinde durabilirsin 🙈🤩 Sağlıkla ql kucağına hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzz 😇😇
Tazeanne0134 Ipeksari57 valla gr uykum yok mideme ağrılar giriyor heyecandan kız bide 2.gebeliğim ha bu arada 😂 ilkinde bu kadar heyecan stres yapmamıştım
Ipeksari57 selmabttl3 ah şu son günler o kadar zaman geçiyo son günler gercekten geçmiyor hayırlısıyla gelsin bebişler imiz 🤗🧚♀️
Ipeksari57 Ssimmay Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım sezeryanı siz mi istediniz bu arada 🤗🌸
visneliayran Ipeksari57 daha dün gibi bu postu benim açışım 🥺💕 zaman gerçekten su misali 49 günümüz kaldı, sağlıcakla doğsun tüm minik masumlar🌼🧡
Ipeksari57 visneliayran Evet zaman gerçekten çok garip ilerlemiyo sanarken bir bakmışız koskocaman bir zaman geçmiş 🥲🌸 Sağlıcakla gelsinler inşallah 🌸💖
tezecikanne Ipeksari57 118 gun var hamileliğim çok güzel geçiyor çok şükür bı sıkıntım yok ama yine de zaman hemen geçsinde bebeğimle vakit geçireyim diye çok sabırsızlanıyorum
Ipeksari57 tezecikanne valla bu ikinci gebeliğim ilkkindeki heycan gibi ben bile aşırı heyecanlıyım aşırı güzel tarifsiz bir duygu Rabbim hak eden herkese nasip etsin inşallah 🤩🤗💖
Ipeksari57 Tazeanne0134 Bende de aşırı garip bir heycan var hani acaba ne olacak kimr benzeyecek falan heyecanı galiba bende baya heyecanlıyım kızımı gördükten sonra oğlumun da biran önce almak istiyorum kucağıma seni çok iyi anlıyorum valla 🤗😅