ztrkk Haftaya bir düğüne gideceğiz. Şun 10. Haftaya girmek üzereyim. Karnım sanki 4 aylık gibi çıkmış durumda. 😢 Düğüne gittiğinizde hamile elbisesi falan mı giydiniz yoksa normal abiye mi? 3 ay dolmadan hamileliği söylemeyi düşünmüyorum akrabalara falan. Bir de direk sorarlar karnımı şiş görünce. Ne giyeceğimi şaşırdım. 😀
Deletedmon00881 ztrkk geniş elbise veya pantolon geniş tunik giyebilirsiniz karnınız da belli etmez canım..
Vicibici ztrkk göğüs altından açılan elbiseler var canım onları tercih edebilirsin. Belli olmaz onlarla bol durur üzerinde
Atak66 ztrkk on haftalık belli olmaz ki pek istediğinizi giyebilirsiniz göbeğiniz şişkinlik yapmıştır ama geniş giyerseniz daha iyi olur hamile elbisesi çok değişik durur geniş giyim sadece
ztrkk Atak66 Ben de anlamıyorum niye şiştim böyle. Belim yok olmuş resmen. Bulantım var, çok az yiyorum ona rağmen kilo aldım. Sürekli yattığım için sanırım.
Nazendehanim ztrkk kaç kilosun canım gaz şişkinliği falan olmasın ,karın gerilmeye başlıyor ama bence siskinliktir 4. Aydayda pantolon tunik giyilebilir ama tesetturluyseniz bu önerim , açık hanımlar bol giyince normal tarzınız dışındaydı dikkat çekebilir yine
Dilekmm91 23 haftalık hamileyim dün kız kardeşimin düğünü oldu uzun bir abiye giydim gogiseten sonra bol bir abiye eve gelene kadar öldüm nasıl darlandim var mı eşofman bol gibi şeyler
Nazendehanim ztrkk zayifmissin sen de valla ben de minyonum 8. Haftadayim yemeği yedikten sonra karnım şişiyor ve sert bir şişlik oluyor sabah normal haline dönüyor zaten bu haftadan karın belli olmaz da işte deri değişiyor sanki
Bebek-C Ben bir pantolon dışında hiç hamile kıyafeti almadım. Tuniklerimi ve elbiselerimi normal bedenimde ama alt tarafı bol olanları tercih ettim hem şu an giyebiliyorum hem de doğumdan sonra normalde de giyebileyim diye.
Bayancorek ztrkk Normalde de bol giymeyi severim zaten hala o tür şeyler tercih ediyorum efil efil elbiseler falan. 23+3 üz kilo aldım ama belli olmuyor henüz karnım, bol giyince de zaten kamufle olur bence. Trendyoldan beğendiğim elbiseleri alıyorum direk. Özellikle hamile elbisesi olarak bakmıyorum. XS giyiyordum S alıyorum şimdi.
ztrkk Nazendehanim baya moralimi bozdu bu durum. Şimdiden giydiklerim yakışmıyor. Sağlık olsun tabi önemli olan o.
Nazendehanim ztrkk hamileye yakışır giydiği bir kere hamile güzelliği diye bir şey var bence biraz duygusallık yapıyorsun yapma böyle şeyler ❤️