dilaravh İlk bebeğim olduğu için bilgisizim.ve yapım gereği de çok pimpirik bir insanım. Üç dört gün önce kontrole gittik doktor kalbini akciğerlerini dinledi bir sıkıntı yok dedi ama ben takıntı mi yapıyorum bilmiyorum bebeğim ağlarken kıpkırmızı oluyo hatta mor gibi, emerken hızlı nefes alıyor vs. Acaba bir şey olsa doktor dinleyince duyar miydi yoksa bir şey yok da kuruntu mu yapıyorum desteğe ihtiyacım var 😔🙏
Deletedmon00881 dilaravh büyük ihtimalle gazı vardır canım, gaz masajı yap ve gaz damlası kullan, emziriyorsan kimyonlu su iç bebeğinde gazını alır..
hunilimom dilaravh doktor emin ol fark ederdi bişe olsa içini ferah tut sende kendine dikkat et emziriyormusun ayaklarını felan üşütme bebek de gazı olduğu için ağlıyordur emerken bile ağzından hava aldığı için gaz oluyor popodan çıksa bile ağzından çıktığına emin ol 🌸
Deletedmon00881 dilaravh bak internette prema sundari nin gaz masajı videosu var onu izle, videonun sonunda gaz mesajını anlatıyor bebeğine o masajı uygula, illaki yağ ile yaoman gerekmiyor zıbının üzerinden de yapabilirsin, çok faydasını göreceksin canım..