Melikek 38+0 bugün. Ama bugün çok farklı hissediyorum. Çok aşağıda sanki üstünde oturuyorum oturunca. Ayakta çok fazla sorun yok ve uzanınca ama oturamıyorum sabahtan beri. Şancı yok şu gelmedi nisan gelmedi. Ama sabahtan beri tuvalete gidiyorum sanki büyük tuvaletim varmis gibi ama yok bişey. Sadece çatımda sızlama ve baskı var. Çok da hareketli. Hareket ettikçe canim yaniyo bugün çok. Bi yandan hadi insalh diyorum bi yandan korkuyorum😣🙈 hemen oglusuma kavuşmak istiyorum ama bi o kadar da korkuyorum nasıl karşılayacak ağrıyı sancıyı diye😣
feldspar Nlyakts nadiren adet sancısı geliyor. bide çok aşağı indi iki gündür garip geliyo :) onun dışında bişey yok.
Ntugba eljid korma canım benim kızım da öyle vermişti bende çok korktum ama sonra topladı yavaş yavaş süt mu veriyolar bebeğe mamami
Ntugba sedefsedef evimde artık minigim hic bir sebep yoktu 25 haftamda açılmam oldu serklaj oldum ama 5 hafta anne karnında kaldı 30. haftamda doğdu 7 hafta sonra evimize geldi çok şükür
CansuAhmetalkol Deletedmom15257 ne kadarlık oldu bebeğiniz benimde erken Doğum riskim var yarın 25 hafta olacak Bi de kaç kilo doğdu 😞😞