Akdeniz 38+1deyim, kalça kemiği ağrısından dolayı yarın Doğuma gidiyorum . :) Hepinize ağrısız sancısız doğumlar dilerim.
eljid Ntugba maşallah amin inşallah cnm ya banada bugün akciğerleri prk hosumuza gitmedi dedi ve ağız yoluyla aliordu solunumu buruna geçtiler şimdi geri ağızdan verecklerms neden acaba cnm sende de oldumu akciğerleri ne demek istedi anlayamadm
Gencanne01 GamzeArmi 38+6 da gebelik kolestazi olduğum ıcın acil sezeryan oldum sımdı 20 günlüğüz çok şükür 🙏🏼
Filizsmh GamzeArmi oğlum 35+3 te doğdu şimdi de 23+4yiz kızımı bekliyoruz bakalım inşallah o aceleci olmaz 🙏
denizefe doktor yaklasık dort dıyodu 4.5 dgdu ultrasan yarm kılo frk edıyo az veya cok olabılıyor yanı arkdsıma ırı bebek cok yeme dıkkat et falan dedıler kız ac gezdı son zamanlarında kızı 3kılo dgdu tecrubelı doktor cok onemlı
Ntugba DilanAkbay sezeryane alındım ama orda normal doğum yaptım canım 48 gün oldu yarın çıkıyor rabbim nasip ederse
Beybeybi GamzeArmi benım oglum 40+2de doğmuştu 5yıl once sımdıkı oglum ise 40oldu bugun bakalım abısı gıbı 2gunlemı yoksa fazlamı oluvçcak bılemıyorum tatlım💙
Aysenurtsr 38+6 da dogdu oglum. 1 aylik olduk. Hep 2 hafta ondeydi, iri bir bebekti, normal dogum yaptim.