gamzeliannee Kararsızım alıp almamakla çoğu kişi çok az kullanıyor diyor gerek yok diyor çoğu kişi de almamı tavsiye ediyor sizce??
iremss gamzeliannee bende hem babynest hem reflü yatağı vardı sadcee reflü yatağo kullandk mümknse sadece onu alın
melikeguneyozalp Umay bebe’nin babynestini aldım. Hem babynest hem reflü yatağı ikisi bir arada. İçinde düz kafa yastığı da var, katlandığında da çanta oluyor.😊 gamzeliannee
3babymom gamzeliannee Baby jest alacm dedim hamileligi öğrendiğim andan ama vazgeçtim pek fazla kullanılır gibime gelmiyo zaten büyük beşik aldım onu da yatağın yanına falan koynaya gerek yok diye düşünüyorum
Ruveyda_baskapan gamzeliannee babynest almayacağım zaten otomatik ana kucağı alıcam birde reflü yatağı yeter
iremss Tospikannesiiiii eminim milyonlarca tersi olan vardır ya mesela benim bebem babyneste koyunca ağlıyodu sevemedi dolayısıyla kullanmadm ama alırken planım öyle değildi 😂
Ozge melikeguneyozalp ben de ondan aldım 😂 bana da babynest gereksiz gelirdi ama annem ısrar etti ben de reflü yatağı alayım diyordum öylesini aldım. Bakalım ne kadar kullanacağız.
Tospikannesiiiii iremss ya her bebek kendşne özgü tarzı var benim oglan mesela 4 aydan sonra beşikte durmak istemedi baby Best de yer yatagı yaptım öyle uyudu baya Bi süre 🤣
Tubmavi gamzeliannee babynest gereksiz bence beşik için eğimli olduğu iÇin reflü yatağı günlük kullanım iÇin ana kucağı daha kullanışlı
mutluanne2 Ben inanılmaz çok baby nesti kullandım hatta tatile bile her gittiğim yere götürdüm kişiden kişiye değişiyor bence