CaglaS Dyg34 o sıkıntıyı pek yaşamıyorum yani 2. Trimesterim hiç şikayetsiz ve sorunsuz geçiyor şükür geçer inşallah seninde 🙏🏻
Dyg34 CaglaS benimde bugun başladı ya inşallah 1 günlük birşeydir ama sağlıkocagındaki hemsirede bu zamanlarda başlar dedi eve geldim başladı😂
Hatiiiiicceeee karahanzynep CaglaS Dyg34 Elifacar Hulyaaaaa75 YagizAsyaMom Brlcfrnannesi Brlcfrnannesi Burcuuu Tostosunannesi Mehtap65 serapinci Muhammedamine ayrıntılı ultrason yapıp kalbınde parlaklık cıkan var mı
karahanzynep YagizAsyaMom 21 haftalikken 28 cm 483 gramdi doktor önden gidiyor dedi cok sukur suan 22+6 gunluguz bakalim saglikla gelir insallah yavrularimiz
Esma0935 Hatiiiiicceeee evet canm fetal eko istedi doktorum bnde çektirdim Allahıma bin şükür bişey çıkmadı ama pediatri kardiyoloji doktoru 2 hafta snra bidaha bakıyım kesin emin olalım ddi
Fbd Brlcfrnannesi bende arkadaşların yazdıklarını okudukça kızımın boyu küçük mü diyordum 😊 bende bi bilemedim seninle aynıydı hemen hemen
Irmakelizim06 Dyg34 21 haftalığız benimde basladı öldürüyo yemek yemekten soğudum :( galiba ilacı varmıs doktordan isteyince yazıyomuş bide kemik ağrılarım basladı onu napcaz blmyorum hiç
Dyg34 Irmakelizim06 ya bende bugun bittim ya bu haftada başlarmıs normal yani ona çok rahatsız olunca gaviskon veriyor sanırım ama bize şimdi verirmi bilmem hafta erken ya süt iyi geliyor diyorlar bir kaç yudum yatmadan iç onu dene bende denicem
Duygugul 4 haftadır ayrıntılı ultrasona giricem dıye bebişimi görmedım cuma gırıcem inşallah orda der kılosunu
Anneyimm YagizAsyaMom aralik sonu ocak basi gibi gözüküyor dogumumz:) 24+3 boyunu hatrlamiyrm 750 grm olmsz :)
Anneyimm Tostosunannesi bende gecen kontrle gttm hissediyomsn dedi cok hafif dedim 24+3 haftalgz biz 25 ve 26 haftalarında daha net hissediliyorms hareketleri kilosu gelisimi vs doktr oyle dedi birazck daha beklcz dedgn gbi saglikli olsnlar yeter :)
Burcuuu Anneyimm bende senin gibiyim arada hafif hissetmeye başladım hani şu tepmesi diyemiyorum normal sanırkm
Umutdeniz Cuma günü gidecem bakalm ilk defa ögrenecgm bu arada ilk defa 22 hftalık post açanla karşılastm hep benden büyüyk oluyordu
Esma0935 YagizAsyaMom canım biz 22 haftalıkken 27cm 485gramdk şuan 22+6 olduk vakti zamanı geldiğinde hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alalaım inşallah 🙏🙏🙏