oyoyley yani bütçeniz 10 bin var baliba ve haiff bir araba istediğiniz ortada bagi neo, elele mido, cybex melio, mamas papas airo, greentom classic şuan aklıma gelenler bunlar ve bu dedimlerimin ağırlıkları 6 ila 8 kg arasında en hafif bebek arabalarından. Kraft,kanz gibi markalarada bakabilrisniz belki hafif arabalrı vardır ama bunalr onlara göre daha bi ğst segment o yüzden bunları öneririm 😊 hem kaliteli hem pratik hemde hafifibebek arabalarıdır bunlar ayrıca bunları almayacaksanız bile size tavsiyem kesinlikle kabin boy bakmayın insanlar travlei beyinşeirne ağır diye kdolamışlar size öneridkşeirmin hepsi travel ama kabin boyy kadar hafifler yani demem o ki gerçekten bilenler ve bir araba aldı diye kendini prog sananlar çok var burda malesef o yğzden sağlam bir araştıma şart 🙏 kabin. Boyların dezavantajı da küçük tekelerkler sayesinde sarsıntı çok oluyır, üst kumaşı puset kullanırken çıkmadığı için bebek arbasıs artı puset ile en az 10 kg yibuluyorlarki bu travellerin oratalma ağırlığı kadar, tek yönlüler, kafede bir yerde oturunca bebek hala pusetteiken bebeği arabanın tentesi yüzünden görmeniz zorlaşıyor. O yüzdne ben asla önermem. 7 araba değiştiirdm ben birazmükemmeliyeçi bir yapım var tam anlamıyla memnun kalana kadar değişitiridm diyebilrim. Bu süreçtekabin boy da kullandım ve gerçekten beğenmedim tek avantajı haififliği ki oda puset çıkınca belli oluyor ama şimdiki travelleri herkes hafiflik arıyor diye kabin boylar gbii hafif yapıyorlar aynı örnek verdikleirm giib 😊