Biroglanannesiii Askiletotomsu Evet canım ama ailem orada gelip gitmem olucak ailemi de buraya aldığımda artık zannetmiyorum döneyim edeyim ülkenin hali ortada
Askiletotomsu Ruveyda_baskapan geçen kaynanam yaptırdı içini kendi hazırlayıp, ette bizim hayvanın zaten Vallaha yarısını zor yedim midem kalkıyor Gebelikte soğudum çok
mylittlebabym Olur tabiki, karnındaki bebeğe sordun mu lahmacun sever misin diye? Belki o kuşbaşılı kaşarlı isteyecek? Böyle düşüncesiz annelere inanamıyorum gerçekten..
Askiletotomsu Biroglanannesiii gerek yok zaten Gerçi Türkiyede yaşanacak tek yer İzmir ve bence ailen bu açıdan zaten şanslı, taşınmasalar da olur Bende izmirdenim
alonee Nurella00 birşey olmaz tabiki çok acılıysa midene zarar. Ve kaliteli bi yer olmasına dikkat et.
Melikerva Nurella00 ne olabilir ki lahmacun dan 🙆🏻♀️😁 ya yediğimiz herşey yapay katkılı içtiğimiz su bile düzgün değil. Doktorum dışarıdan hamburger yeme dedi ama canım sürekli bigmac çekiyor 🤦🏻♀️ Nasıl yapayım evde . Yiyorum Allah korur onu . Zaten kötü olunca kusuyorum yediğim her yemek 🤦🏻♀️
Srfe Melikerva bn yedım bir kere dayanamayıp iyi pişirttirip domates ve marulunu yemedım artık şifa olsun dedm Rabbim korusun inşallah 🤲🏻☺️
Biroglanannesiii Askiletotomsu Evet o konuda gerçekten doğru söylüyorsun İzmirliyim İzmir En güzel ve gerçekten medeniyeti diğer şehirlere göre daha çok gelişmiş bir yer artık onlar alıştı kaç yıllar devirdiler ama Özlem kötü sen İzmir’in neresinde yaşıyorsun
Biroglanannesiii Askiletotomsu Çok iyi güzel bir yer nasıl özledim Bostanlı’sı Alsancağı ya keşke kendi ülkemizden çıkmak zorunda kalmasak ama hayat ne noktaya getiriyor insanı bilmiyorsun
Askiletotomsu Biroglanannesiii yine de o imkanı bulabildigin … Kalmak zorunda kalmadigin çaresiz olmadığın için yani, çok şanslısın 🌺
Biroglanannesiii Askiletotomsu Umarım elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışıyorum az imkanı olan Bile durmasın geleceklerini düzeltsinler toparlasınlar diye İnşallah isteyen herkese nasip olur ❤️