ipekelvanalparslan Kızlar merhaba yaklaşık iki haftadır hep ishalim geçmiyor yani şu anda 29+2yim doktora gitmedim aşırı wcye cikmadigim için yani günde iki defa en fazla üç defa ama hep ishal,herhangi bir sorun yoktur dimi ?
Ozlm0916 ipekelvanalparslan 28+3 bendede var ya idrar yolu enfeksiyonuda var ondanmi kaynakli 1 haftadir ishalim cok kotuyum ya bide erken dogum riskim var daha dün cıktım hastaneden 3 tane serum 4 tane igne 1 tane fitil verildi 2 tane ciger gelistirici vuruldu doktor 32 33 haftalik dogurursan bebek kuvezde kalir dedi nolacak boyle bilmiyom cok kotuyum bebek erken gelecek diye bide sabahtan beri atesleniyorum 1 gunde o kdr igne ilac yedim acaba yan etkilerimi oldu
Rumeysa-34-alakk Patates haşla ye , muz ye benimde öyleydi öyle gecirttim . Şuan 33+4 dün bugün gene aynı oldum afedersin tuvalete yetişemiyorum bende geçmezse hastaneye gidicem gene patates haşlayıp yedim gebelik zehirlenmelerinde de oluyor duyduğum kadariyla ipekelvanalparslan
Nezii ipekelvanalparslan Bende tam o haftada yaşadım . Artık yeşil ve su gibi olmuştu. Acile gittim ancak günde beş kereden fazla çıkmadığım için dikkate almadılar sonra özelde serum taktırdım. Başka bir kadın doğumcının tavsiye ettiği bir antibiyotik kullandım anca öyle geçti .
ipekelvanalparslan Ozlm0916 çok geçmiş olsun canım ne için erken doğum riski var bebişin? Ben ishal için halen doktora da gitmedim bilmiyorum ne yapsam