Edaaaa1412 Çok heyecanlıyım ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum yanlızım annemler ailem uzak sizce önce hastane çantasına mı yoksa temizliğe mi öncelik vermeliyim ? Sizler son kaç
Haticelisa Edaaaa1412 once temizligini yap canim kimsen yoksa yardimci cagir sonrada cantani hazirla🥹 benim son 35 bu hafta bende hastane cantami bebis kiyafetleri duzenlicem insaAllah🤗 saglikla gelsinler insaAllah❤️
BenEsra Edaaaa1412 bende öyleyim Allah yardımcımız olsun inş 32. Haftadayım hastane süreci ve ev süreci nasıl olcak acaba
Elifelbb Edaaaa1412 son 41 gün ☺️👼🏻 Daha başlamadım bende hazırlığa bu hafta başlıycam hastane çantası vs
beren4097 Edaaaa1412 Ben de son 54🥺 Benim ikinci gebeliğim. İlki 38 de doğmuştu. Bence hastane çantanı hazırla dursun sonra yavaş yavaş evini temizlersin gözünde büyütme yeter ki. Ben çantaları hazirladim. Şimdi ufak tefek temizlik yapıyorum zorlamadan.🤍
Edaaaa1412 Haticelisa ayy hayırla kucağınıza alırsınız inşallah 🐣 çok araştırdım ama birini bulamadım temizlik şirketleri de çok pahalı
Haticelisa Edaaaa1412 yaa ozaman cok takma canim yavas yavas yapabildigin kadar yap sonra hastane hazirliklarina giris🤗
Edaaaa1412 Mamamia süper öyleyse bişeyiniz kalmamış hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah temizliğinizi tek mi yaptınız
Edaaaa1412 Haticelisa evet yavaş yavaş girişicez artık yapıcak bişiy yok zaten elden gelicek olanı beklemeye gerek yok zaten
Edaaaa1412 Elifelbb az kalmış hayırla sağlıkla kavuşun inşallah bende yıkayacağım herşeyi bi tek ütüleyip çantaya koymak kalsın
Edaaaa1412 beren4097 aynıyız 🥺🐣 sağlıkla kavuşalım inşallah minnoşlarımıza evet bende öyle yapmayı düşünüyorum yıkanacakları yıkayacağım bi tek çantaya koymak kalsın
meir22 Edaaaa1412 son 43🤲 İmkanın varsa yardımcı çağırabilirsin. İnsan destekçisi olsun istiyor ama emin ol sen kendin daha güçlüsün ve her şeyin üstesinden gelebilirsin🤗 önce doğum çantanı hazırla daha sonra yapabildiğin kadarıyla temizlik yaparsın. Sağ Salim kucağına al inşallah🙏
AyzaLina41 Edaaaa1412 benim son 29 gün ben herşeyi ütüledim çanta hazırlanacak bekliyorum diğer temizlikleri de yavaş yavaş yapıyorum 2 buçuk yaşında kızım var ben de gurbetteyim hiç kasma kendini herşeyi başarırsın