Denizbetul Doğumdan önce dip köşe bi temizlik yapmak istiyorum ne zaman başlıycam bilemedim şuan 27. Haftama girdim aslında her gün sil süpür toz al yapıyorum ama perdeleri falan ne zaman yıkadınız sizler
sudamlasi Denizbetul 27+4 üm aynı haftadayız evim genel olarak temiz ama halıların yıkamaya gitmesi ve perdelerin yıkanması lazım kapılarda silincek. Şimdiden yapmayı düşünmüyorum doğum olana kadar yeniden kirlenir Kasımın ortalarında yapmayı düşünüyorum😊
Esrasaglik Denizbetul Bizimki 19 ekim görünüyor doğum. 34+4 hf Ekim ilk haftası düşünüyorum ben yapmayı şimdi erken sizin içinde. Tekrar batıyor çünkü 😏
Nazyun Denizbetul halılarımı verdim yarın 36 haftalık olucam önümüzdeki haftada dip köşe temizlenecek erken temizlesen bile yine kirleniyor çünkü ne kadar geç o kadar iyi
yagmurrdefne Canim benim 34. Haftamda annem geldi perdeleri beraber yikadik astik. Su an 38 olacagim gecen hafta halilarim gitti yikandi geldi. Birikmiş işim kalmadı kendim boş kaldıkça sira sira birseyler yapiyorim bir gün gardrop temizledim öbür gün mutfak dolabi derken bitiyor.