Arkadaşlar bilenler biliyor zaten gece suyum mu geldi falan diye post açmıştım 37+4 de nişan gelmişti sancıyla 37+6 da gittiğimde 2 cm açıklık vardı fakat ilerleme yoktu. Bu gece 3.50 de suyum gelmiş kalktım uyku sersemi emin olamadım ama lavaboya gidince durduramadigimi ve sürekli devam etmesinden anladım sancılarım gelsin diye biraz oyalandim sabah 6 oldu 4 kere üstümü değiştirdim 5.de artık eşimi kaldırdım Babaları arayip hastaneye geldik 6.45 de muayene oldum ve 4 cm açıklık ve suyum hala geliyordu nstde sancım pek çıkmıyor ama yatış verildi 2 saat sonra kontrolde 5 cm olmuş yavaş dedi suni ile destekledi ama çok uçakla başladı 1 saat sonra 6 cm olmuş bı tık daha arttırdı ve işte başladık sancılar sıklaştı beni devirmeye başladı bakalım bı dedi 7.5 8 cm olmuş doğum odasına dedi gittik çıktım artık iyice başladı o zamana kadar sadece derin nefes ve ihlama vardı takii o masaya çıkınca 8.5 cm açıklık olmuş kanala girmiş benim ses yavaş yavaş yükseliyor ama bir yandanda farkındayım özür dilerim diyorum ebeye 😂 doktor hala yok piyasada ebeye sen ne işi yapiyon al diyorum kızıyorum 😂 son 5 dk bana bir ıkınma istediği öyle böyle değil dayanamıyorum diyip sancıyla ikindim kendimi frenlemeye calissamda nafile başını hissettim ebeye geldi dimi dedim saçını elliyorum suan dedi benim göz yaşı pıt 🥲o sırada doktor geldi benim sancı ve ıkınma tekrar başladı önlüğü giyemeden kafası çıktı kızımın ikinci ikinmada gördüm kızçemi hemen getirdiler koydular yanıma sonra giyinmeye gitti hemşire ablasiyle 😇 çok şükür sağlıklı ve hiç bir problem yoktu sıra bana geldi diye düşündüm ebe şaşkın gözlerle bravo dedi nasıl derken ne bir yırtılma ne bir kesik 🙄 çok mutlu oldum 🌸 içimi temizlendikten sonra bebeğim geldi yanıma emzirdim hemen tarifsiz bir duygu bu sanırım pazartesi yatış yapılacaktı normalde ama kızım kendi gelmek istedi şuan kucağımda uyuyo prenses 🥰 51 cm 3220 Gr olarak geldi hanımefendi 😇