Ksks07 Sumiire benimde büyük ya bende ondan sebep dedim krem kapak ne bulursam alayım çünkü muhtemelen benimde tam düzgün tutamaz 🥲
Sumiire Ksks07 buyuk gögüste sorun oluyomuş ben cok bilmiyıdum birde uclarıda cok önemli benim yoktu ondanda tutamadı beter oldum gümüş kapak almamıştım ama eğer iyi olmasaydım sıra ona geliyodu alın cok fazla kullanılmıyo ama o an hayat kurtarıyo
Sumiire Zeysamm rica ederim eğer kendi aracınız varsa hastaneye götürmeniz bile tavsiye ederim sezeryan olursanız dikişlerden bebeği tam tutamıyosunuz normal yastıkta alcak geliyo eğilmeniz gerekiyo ben baya zorluk çekmiştim
Ksks07 Sumiire Teşekkür ederim benim ucum var ama sanki ememeyecek çekiştirecek gibi hissediyorum minicik ağızları var. Neyse ki sizin tatlıya bağlanmış teşekkürler tavsiyeleriniz için ❤️
Estrella Sumiire şaşırdım şuan. Ben lansinoh kullandım yavaş akışlı olandan, kolaylıkla mamayı içiyordu boğulmadan, meme reddi falan da yapmadı .. bebeğe göre değişiyor demek ki
Sumiire Estrella bilmiyorum bende yavas akış kullandım ama mahvolduk ters cevirdiğim zaman asırı akıtoyodu emmeye fırsat vermeden agzına doluyodu bebeğin
minnnie Sumiire Mochi dediğiniz manuel pompa mı elektrikli mi? Bir de Dr. Brown’s antikolik biberon dar ağızlı mi geniş ağızlı mı? Çok çeşit biberon var Dr. Brown’sda. Yenidoğan veya gaz önleyici olan da benzerdir herhalde?