Sareeee Kizlar bu ayin 9 zunda yumurtlama gunumdu degerlendirdik adetime 4 gun var ama 7 gun kala agrilarim basladi halada devam ediyor akintimda yok denecek kadar az başina gelip hamile olan varmi
Gamzegll Sareeee benimde öyle oldu bir hafta önce başladı sancım ama adet olamadım kist var herhalde diye doktora bir gittim gebeyim
2022Mom2022 Sareeee normalde 7 gün kalası ağrın olmayıpta şimdi oluyorsa hamile olma ihtimalin var benimde 10 gün önceden başlamıştı
Sareeee Gamzegll malesef canm hamile degildim bu ayda 4 gun gecti adetim evde kast test yaptim negatif cikti
Sareeee Gamzegll ins xanm ilk hamileligimde adetin 3 gun gecmisti test yaptigimda kip kirmizi iki cizgi olmustu bunda golge bile yok o yuzden umudumu kesmis durumdayim
Gamzegll Sareeee hamilenin duası kabul olur derler hepinize çok dua ediyorum rabbim nasip etsin kurban olduğum Allah tez vakitte kucaklarınızı doldurup Salih’li evlatlar nasip etsin
Sareeee Gamzegll ay bu ne guzel bir dua rabbim sesini duysun amin senide sag salim evladini kucagina almayi nasip etsin insaallah🤲🤲♥️
Aysehsdmr Bugun halsizlik ve biraz vücut isim artmış gibi 37 çıkıyor ruh halim kötü hicbisi yapmak istemiyorum hamilelik belirtisi olabilir mi
Sareeee 2022Mom2022 cozemedim canm valla hani hamile degilsem eger hemen adete girsem bari diyorum bu bilinmezlik cok xanimi sikiyor
2022Mom2022 Sareeee o bilinmezlik gerçekten strese sokuyor bişeylerle uğraş vakit geçirmeye çalış bende stresliyim yarınki sonucum için dolabın bir bölümünü indirdim orayı temizliyorum Sırf düşünmemek için İnan aradada buralara uğruyorum işte kapı komşum gibi burası bana 😂