34 haftalık hamileyim 1 haftadır grip gibi iğrenç bir şey var ve her geçen daha kötü oldum ne ağzımdan nefes aldım ne burnumdan en son devlet hastanesi acile gittim illiadin diye bi burun spreyi verdim hamilelikte kullanılmaması lazım yazıyor internette ama doktor bu şekilde sen iyice sıkıntıya girersin 5 günden fazla kullanma o zamana rahatlarsın zaten dedi anca o spreyle nefes alabildim gerçekten, boğaz ağrıma da doğal yöntemler denedim yine olmadı pastil aldım. Şu an yavaş yavaş atlatıyor gibiyim doktorum idrar yolu enfeksiyonum için bugün antibiyotik verecek onunla iyice atlatırım diye düşünüyorum.. bebeğe zarar gelmesin diye ilaç içmemeye çalıştım ama olmadı gerçekten panik atak geçirmeme sebep oldu
Sizin haftalarınız erken siz ilaç almadan atlatırsınız inşallh o haftalarda ilaç alınmaması daha iyi diyorlar… tavuk suyuyla yapılan çorbalardan için bol bol limon sıkıp, bal zerdeçal zencefil karışımı yapıp birer tatlı kaşığı alın ağzınıza, partilin hamilelikte zararı yokmuş doktorunuza danışarak onu da kullanabilirsiniz beni çok rahatlattı