Mavis_anne25 Kızlar 32 haftalık gebeyim 2 saatlik yola gitsem sizce sıkıntı olur mu doktor kontrolüme 3 hafta var size sormak istedim
Sevk123 Mavis_anne25 31 haftalığım ben de haftaya tatile gidiyoruz eşimle 5 saatlik yol doktor gidebilirsin dedi
Atak66 Mavis_anne25 arabaya bağlı çalkantılı değilse bence gidilebilir ama sürekli zıplayan bir arabaysa sıkıntı olabilir
Bet7408 Mavis_anne25 2 saat bişey değil ki ben 16 saat yolculuk yaptım canım doktor 2 saatte bir inip 5 dk yürü dedi ama senin 2 saat zaten hiç bişey
Mehtapca06 Mavis_anne25 olmaz bende 33 haftalik hamileyim sali gunu 6 saatlik yolculuk yapicam ilkinde de sürekli yolculuk yaptım düşük riskin yoksa hamilelik gezmeye engel degil
Obirgebe Mavis_anne25 küçük kızımda 6 yada 7 aylıkken 10 saatlik yola tatile gitmiştik hiç bir problem olmaz eğer riskli gebeliğinz yoksa
mnrgnc Mavis_anne25 bende 32. Haftamdaym eşimle tatile gideceğiz 6 saat yol ama doktorumuz onay verdi bence sizde doktorunuza danışın en doğru bilgiyi o verir 🌸
user124578 Mavis_anne25 37 haftalıkken yani 3 gün sonra 750 km yol gideceğim memlekete doğum için ilk doğumumda da 37 de gittim bir sorun olmadı çok şükür sizinki zaten baya az bir mesafe
Hulus Mavis_anne25 herkesin hamilelik sureci farklıdır bunu doktorunuzdan başka kimse bilemez. Kıyas etmeyin kimseyle kendinizi aman diyim doktorunuza sorun muhakkak.