Pyrz_07 KEREM- 28+4 en son 25 haftalıkken gitmiştim 903 gram 33 cm di önümüzdeki cumartesi kontrol var kilosunu boyunu çok merak ediyorum
Zerrinmesut19 KEREM- tam 26 haftalık olduk kontrolümüz vardı bugun 818 gram çıktı zayıf mı acaba 🙈 şimdi kiloları görünce zayıf kalmış gibi geldi 😂🙈
asliu_ ilkkalpatisi benim de 32 haftalik 1800 gram cikti doktor haftasindan bir hafta önde dedi yani sizle ayni 😅 aslinda ben ultrason kilolarina ve burda yazılanlara inanmıyorum onemli olan bebegin saglikli olmasi kilosu degil dogunca kilo alacak zaten
Yagmurkaragz ilkkalpatisi valla bende şuan aynı şeyi düşünüyorum bugün gittim 32. Haftamdayim 1650 Gr 44 cm gelişimi çok güzel dedi ama burayı okuyunca benim kiz hiç gelişmemiş gibi geldi
Hatice_gzr2505 KEREM- 29+3 de 1550 gr 45 cm di bebeğin çok uzun dedi doktor ama başka bir doktora gittim kendi doktorum değildi pek bilgi almadım pazartesi 30+3 olucaz o zaman gşdicem bakalım kaç gr aldık bir haftada 🥰
Yagmurkaragz asliu_ benim drm da aynı şeyi söylüyor hep kiloya ve boya takılma 35 haftalık doğup 4 kilo olanda var 40 haftada doğup 2.5 kilo olanda var ona takılma önemli olan gelişim ve sağlığı diyor hep